ČEKA SE PRINOVA: Dača i Maja planiraju bebu

Od medija beže, a na društvenim mrežama ne kriju koliko se vole. Sledeći korak im nije brak, već dete. Danilo Ikodinović i Maja Ognjenović u vezi su dve godine, žive zajedno i planiraju potomstvo.

To je nehotice otkrila Maja na Instagramu, gde je za svoj rođendan napisala da bi volela da joj se uskoro ostvari "jedna jedina želja", uz sličicu bebe anđela.

- Otkad su počeli da žive zajedno, rade na bebi. Maja je prihvatila Danilove ćerke Hanu i Andreu, s kojima provodi dosta vremena, ali je i sama poželela da postane majka, s čim se Danilo složio - kaže za “Blic” bliska prijateljica odbojkašice.

Ikodinović je na Tviteru poručio Maji da je lud za njom: "Volim te da ne veruješ koliko". Međutim, o potomstvu nije želeo da govori.

- Nemojte, molim vas, da me pitate o takvim stvarima. Slažem se da to nije ništa ružno, ali ja ne pričam o tome - rekao nam je Dača.

Maja se juče nije javljala na telefon, ali je nedavno priznala da je Dača pravi muškarac za nju, dodavši da ipak još nije pravo vreme za brak.

- Danilo je već otac dve divne devojčice, što smatam prednošću jer znam da će biti dobar tata i našoj deci - rekla je nedavno.

Izvor: Blic

Pogledajte još