Nisam ni Bađo ni Mesi

BEOGRAD, 2. novembra 2009. (Beta) - Fudbaler Fiorentine i reprezentacije Crne Gore Stevan Jovetić rekao je da mu se ne dopada što ga novinari porede sa bivšim italijanskim reprezentativcem Robertom Bađom i igračem Barselone Lionelom Mesijem.

"Prija mi, naravno, da to čujem. Ipak, ja sam Stevan Jovetić i znam da moram još mnogo da napredujem kako bih bio dobar kao Bađo ili Mesi", rekao je Jovetić za sajt Evropske fudbalske unije (UEFA).

Jovetić, koji je u Fiorentinu došao iz Partizana u leto 2008, u dosadašnjem toku sezone postigao je šest golova na 11 utakmica. "Oduvek sam gledao italijanski fudbal. Kada sam bio klinac, sanjao sam da igram u Seriji A. Zato sam odlučio da dođem u Fiorentinu, koja je jedan od najvećih klubova u Italiji", dodao je Jovetić.

"Oduvek sam gledao italijanski fudbal. Kada sam bio klinac, sanjao sam da igram u Seriji A. Zato sam odlučio da dođem u Fiorentinu, koja je jedan od najvećih klubova u Italiji", dodao je Jovetić.

Bivši kapiten Partizana rekao je i da je duel sa Liverpulom u Ligi šampiona (2:0), u kojem je postigao oba gola, najbolja utakmica u njegovoj dosadašnjoj karijeri.

"To je bilo najlepše veče u mom životu. Prvo, zato što je bio meč Lige šampiona, a drugo zato što je protivnik bio Liverpul, a treće jer sam dao dva gola takvoj ekipi", zaključio je Jovetić.

Pogledajte još