Horoskop za 16. avgust: Ovnovi impulsivni, Device nestrpljive, a vi?

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES
Ovaj dan daju izvesnu nesigurnost onima koji su po prirodi nestrpljivi i dominiraće impulsivnost. Bik ili Vaga mogu pokušati da vas pokolebaju po pitanju nekih bitnih pitanja. Verujete da možete da se dogovorite sa Strelcem oko bitnih pitanja. Bićete spremni da se upustite u raspravu sa nekim koga ne poznajete baš dobro ili u koga nemate veliko poverenje po pitanjima koja se odnose na nekretnine.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS
Ovaj dan vam omogućava da donesete odluku u vezi sa nekim koja će doneti napet odnos sa nekim vodenim znakom. Možete dobiti ponudu od nekog ko radi u nekoj medicinskoj ustanovi ili se bavi umetnošću. Nemojte se dvoumiti u vezi sa saradnjom sa jednim Lavom. Osećate se dobro u društvu vodenih znakova koji su spremni da sa vama sarađuju pod nekim prilično nejasnim uslovima.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI
Danas osećate prliv pozitivne energije i veći ste optimista nego u prethodnom periodu. Nemate mnogo poverenja u Ribe, Raka ili Bika, čak i ako ste nekada sa njima uspešno sarađivali. Verujete u dobronamernost jednog vodenog znaka ili Vodolije, Vage posebno kada je u pitanju rešavanje finansijske dileme sa kojom ste suočeni.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER
Možete pomisliti da neko ima nešto protiv vas ili da želi da vas na neki način opstruira. Prilično ste nesigurni po pitanju isplate na koju dugo već čekate. Venera u Jarcu olakšava vam saradnju sa nekim zemljanim znakom. Danas nemate mnogo razumevanja za one koji se kolebaju kada je u pitanju započinjanje novog zajedničkog projekta.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO
Nemojte gubiti nerve ako se ne bude sve odvijalo onako kako biste vi želeli. Potrudite se da dobijete savet od iskrene osobe i ne oklevajte kada je u pitanju saradnja sa zemljama koje se nalaze južno od vašeg mesta u kome živite. Ribe vam nisu naklonjene a li vi ipak pokušavate da isplivate iz problema. Dobićete poziv od jednog Ovna u vezi sa novim poslom.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO
Danas nešto može da iritira one nestrpljive i nepostojane predstavnike vašeg znaka koji bi želeli da što pre vide rezulat svojih napora. Možete biti uspešni u svakom poslu koji zahateva dobru komunikaciju ili podrazumeva da dobro vladate jednim stranim jezikom. Osećate se pomalo izneverenim ili izmanipulisanim od strane onih koji žele da imaju korist od saradnje sa vama. Potreban vam je savet nekog ko se dobro razume u organizaciju posla kojim se bavite.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA
Oduševaljva vas pomisao da biste mogli obnoviti saradnju sa nekim ko vas je svojevremeno možda pomalo i nervirao ali ga intimno cenite i verujete da bi u ovom momentu nastavk saradnje dono korist. Imate mnogo novih ideja u vezi sa poslom.Nekome je veoma bitno da bude u dobrim odnosima sa vama. Želite da se upoznate sa nekim Strelcem koji želi da radi sa vama na poslu u inostranstvu.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO
Danas ste intuitivni ali imate neku manju vrstu gneva ili potrebu da nekom date na znanje da treba da vam se izvini. Nemojte komplikovati onako komplikovan odnos sa Blizancima ili Lavom. Skloni ste raspravama zbog čega imate utisak da mnogi od vas očekuju previše ali u stvari vi ste ona strana koja postavlja drugima zahteve. Moguća vest o novcu, ali dan nije povoljan za razgovore o novcu ili o nekretninama.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS
Nervira vas ponašanje jedne Ribe. To je trenutno stanje, situacija će se popraviti jer ste sigurni da znate šta hoćete i umećee da im nametnete svoju volju na fini način. Moguć je poziv od jednog Lava nekog Jarca u vezi sa novim poslom. Imate potrebu da se dogovorite sa onima sa kojima ste do skora dobro sarađivali da tu saradnju nastavite. Previše ste nervozni i autoritativi. Nemojte biti zahtevni kada je u pitanju jedan Ovan koji vam je već obećao pomoć.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS
Ne uspevate da se dogovorite sa jednim Rakom o svim detaljima posla. Potrudite se da vas niko ne skrene sa puta koji ste sebi zacrtali. Vi znate šta hoćete i to će vam poći za rukom, naročito ako ste u već dosta dugo u poslu kojim se bavite. Skloni ste raspravama. Dobićete ponudu za saradnju od nekog Bika, Raka ili Blizanca. Možete sklopiti dobar ugovor sa jednom Vagom sa kojom se duže vreme družite i vodite zanimljive razgovore.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS
Očekujete poziv od nekog ko će vas verovatno izneveriti. Moguća je obnova saradnje sa nekim ko nije bio previše lojalan prema vama u poslednje vreme i ko vam nije pružao mnogo šanse u vezi sa napredovanjem ali vi ste spremni da ga ubeđujete da treba da vam da novu šansu. Ako se radi o nekoj Devici koja je pokušala da vam nametne svoje mišljenje i koja nije bila prema vama fer, moraćete iskreno da sa njom o svemu razgovarate.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES
Verujete da možete da utičete na mišljenje Lava ili Strelca i mogli biste naći način kako da se sretnete sa jednim Ovnom sa kojim biste lako mogli naći zajednički jezik ako neka Vodolija bude posredovala između vas. Dan vam donosi želju za promenom. Nekome je veoma bitno da bude sa vama u dobirm odnosima, moguće da se radi o Škorpiji ili Jarcu.

Nadlanu / izvor: conopljanews

Pogledajte još