Ono na šta se "ložite" kod žena, OTKRIVA SVE O VAMA

Neki će reći da je svaka žena privlačna na svoj način ili će se pozvati na onu staru "lepota je u oku posmatrača". Međutim, istina je da će se više od polovine muškaraca na ulici radije okrenuti za damom baš raskošnih oblina, dok će drugima uzdah izmamiti nežna, vitka devojka, koju priroda u predelu grudnog koša baš i nije obradovala.

Verovali ili ne, to može mnogo da kaže o samom tom posmatraču, odnosno momku koji "snima ribe". Ne samo o njegovom ukusu, već i tome kakav je kao čovek.

Ljubitelji velikih grudi

Najnovije istraživanje Univerziteta u Ilinoisu pokazalo je da se na velike grudi "lože" muževniji pripadnici jačeg pola, koji nemaju nikakvih problema u komunikaciji sa ženama. Po nekom nepisanom pravilu, oni prate sport, a čak i ako nisu pušači, rado će u specijalnim prilikama pripaliti tompus ili lulu.

Štrkljaste dame

Kad su u pitanju momci koji više vole štrkljkaste dame, u pitanju su muškarci kojima duhovnost jača strana, a neretko su i vrlo religiozni. U vezama su često podređeni partnerki, ali su neretko skloni depresivnim stanjima, koje leče utapanjem tuge u alkoholu ili bavljenjem umetnošću.

Naravno, pored grudi, muškarci merkaju i noge, zadnjicu, kosu i lice. Ipak, nisu ovo jedini delovi tela na koji muškarci "padaju" kad su u pitanju žene.

Nežna koža

Štaviše, mnogi potpuno odlepe kad vide damu punih usana, krupnih očiju ili fino sređenih obrva, a nekima je dovoljno da ih privuče mekoća i nežnost nečije kože.

Žene neke druge stvari smatraju privlačnim

Žene kod muškaraca smatraju privlačnim neke sasvim druge stvari. Prva četiri mesta na listi imaju mala zadnjica, vitkost, ravan stomak i oči, odnosno pogled. Veliki "ponos" su pripadnicama nežnijeg pola maltene nebitni.

Međutim, muškarci smatraju da su ženama privlačne potpuno neke druge stvari, kao što su široka ramena, mišićavost tela, snažne ruke, velika "alatka" i visina.

Nadlanu / izvor: besnopile.rs

Pogledajte još