Prvo seksualno iskustvo slavnih

Anđelina Džoli nevinost je izgubila kao trinaestogodišnjakinja, a otkrila je da osećaji tom prilikom nisu igrali nikakvu ulogu. 'Osećaji mi nisu bili dovoljni', rekla je Endži i dodala da je to rešila tako što je zgrabila nož i posekla partnera. Tad mu se osećala bližom.

Džoni Dep je prvo seksualno iskustvo imao u automobilu, u vreme kada je bio u bendu, a dama je bila deo grupe. 'Taman sam napunio 13 godina i s curama dotad nisam imao nikakve odnose', rekao je glumac koji je to, kao što je poznato, kasnije itekako nadoknadio, a bio je u vezama s nekim od najpoželjnijih žena na svetu, od Kejt Mos, preko Vinone Rajder, da bi se konačno skrasio s francuskom pevačicom Vanesom Paradi.

Kći rokera Ozija Osborna Keli Osborn takođe je imala 13 godina kad je izgubila nevinost. 'Bila sam sigurna da sam ostala trudna, iako još nisam imala ni prvu menstruaciju', otkrila je pjevačica, prenosi Tportal.

Platinasta bogatašica Paris Hilton prvi je put spavala s Rendijem Spelingom. Tad je imala 15 godina, a Rendija je poznavala svega dva meseca.

Glumica Bruk Šilds nevinost je izgubila kasnije. Nekadašnja dečja zvezda prvo je seksualno iskustvo doživela u 22. godini, a danas kaže da žali što je tako dugo čekala. "Da sam to učinila ranije, ne bih se toliko mučila zbog viška kilograma, u doba kad sam studirala imala sam desetak kilograma viška. Zaštite radi."

Plavuša Džesika Simpson silno se želela sačuvati za prvu bračnu noć i, prema sopstvenom priznanju, uspela je u tome. Udala se u oktobru 2002. a za prvo seksualno iskustvo kaže da je bilo kao iz bajke. A za brak kaže da je bio daleko od bajkovitog. Razvela se tri godine kasnije.

N.D. 

Pogledajte još