fbpx

Iskreno pismo ostavljene devojke: Draga moja zameno… Čitaćete ga u jednom dahu

Na američkom portalu Elite Daily, objavljeno je jedno iskreno pismo ostavljene devojke. Očekivano je da pismo bude puno besa, ljubomore i teških reči, ali ne i ovo. Ovo je puno ljubavi, brige i lepih reči kao i vrednih saveta koje bi nova devojka trebalo da usvoji.

Čitaćete ga u jednom dahu:

Draga moja zameno,

Postoji par stvari koje treba da znaš, s obzirom da si ti sada predmet njegove pažnje.

Nemoj se iznenaditi koliko brzo ćeš se zaljubiti u njega. Nemoj se nervirati zbog mog Facebook profila na kojem još uvek ima naših slika. One sad pripadaju prošlosti.

Nemoj se iznenaditi ako ne bude želio da priča o svojoj bivšoj devojci. Nije ni prijateljima pričao kad smo raskinuli. Nisam sigurna da svi prijatelji znaju za naš raskid.

Bila je to divna ljubavna priča, ali ne brini, ona ostaje u prošlosti. Ti si njegova budućnost.

Iako se ne poznajemo, sigurna sam da me ne voliš. Međutim, nas dve imamo nešto zajedničko što nas spaja.

Ne brini, neću ga zvati ili lajkovati njegove postove na društvenim mrežama. Ne mogu ti reći sve tajne, a neće ni on. Ali veruj da postoji razlog zašto ne izražava previše svoja osećanja i ne kaže uvek ono što tako žarko želiš da čuješ.

Razmaziće te malim znakovima pažnje i poklonima, ali nije on rasipnik. Vrlo mudro troši pare. Primetićeš po smehu kako u njemu i dalje čuči dete.

On je jedan od retkih koji više voli da gleda filmove nego da izlazi u grad.

Videćeš ga nekada i pijanog, ali i ljutog. Temperamentan je kao što si sigurno primetila, zato shvataj sve lično. Kada prođe oluja i neraspoloženje budi sigurna da će se vratiti sa osmehom i bistrim plavim očima, a tom prizoru nećeš odoleti.

Kad se zaljubi u tebe, primetićeš kako ćeš lepše spavati, a kada pada kiša, njegov dodir će oterati sve strahove.

Kada se zaljubi, učiniće sve što ga zamoliš, ali ne očekuj da ti stalno ponavlja kako te voli. Možda neće misliti na tebe u svakom trenutku, ali budi sigurna da ćeš mu vrlo često biti u mislima.

On ima velike snove, ali vrlo često odustaje od njih. Tvoj zadatak će biti da mu svakodnevno ponavljaš da je zgodan, pametan i da može da ostvari sve što poželi. Neće ti verovati, ali nemoj prestajati to da mu govoriš.

Upoznaćeš s njim svet na drugačiji način. Kada mu budeš rekla nešto što mu se u tom trenutku ne sviđa, primetićeš kako mu se jedna obrva podigla i kako te gleda bez treptanja.

Kad budete izlazili u grad, diskoteke, klubove, nećeš moći a da ne primetiš njegov pogled na sebi. Gledaće kao da si jedina na svetu.

Da, tada ćeš se ponovo zaljubiti u njega!

Biće trenutaka kada će ti otvoriti dušu i priznati neke greške iz prošlosti, ali nemoj ga osuđivati.

On je sada bolja osoba zbog svih tih grešaka iz prošlosti i budi srećna što te je sad našao. Nadam se da ćeš ga voleti onako kako zaslužuje. Nadam se i da će on tebe voleti (možda već i voli) duboko i strasno kao što sam verovala da voli mene.

Nadam se da je iskren prema tebi onako kako nikad nije bio prema meni, ali najviše se nadam da će ti pružiti bajkovitu vezu kakvoj sam se ja nadala.

Zapamti da te ne mrzim, samo sam ljubomorna na tebe. Drago mi je da je još neko dobio šansu da doživi ono što sam i ja.

Nadam se da ću te sresti jednog dana. Kao što sam već napisala, nas dvee povezuje nešto snažno, nešto što ćemo samo mi razumeti.

Njemu je važno kakva je devojka kao osoba, pa tek onda koje su njene fizičke karakteristike. Priznaćeš, to je retko dobra osobina.

Samo jedno tražim od tebe: Nemoj ga povrediti onako kako je on mene. Verujem u karmu, verujem da ljudi dobiju ono što su zaslužili, ali nikada nikome nisam poželela tu patnju, a naročito ne njemu.

Ti si sad sa čovekom naših snova i ne lažem kada kažem da se nadam da će vam uspeti.

Bivša djevojka.

Izvor: nadlanu

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.