Noć u BG: Tri udesa, četvoro povređenih

Mladić star oko 25 godina, vozač, u udesu, koji se dogodio oko 22.40 časova u Višnjičkoj ulici 47, zadobio je povrede slabinskog dela kičme, natkolenice, glave, vrata i ramena, a prevezen je na odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra, rekla je Macura.

Muškarac star 28 godina, vozač autobusa, zadobio je povredu nosa, ali je odbio da bude prevezen u bolnicu, a sedmomesečna devojčica je bez vidljivih povreda prevezena u Dečiju kliniku u Tiršovu ulicu, istakla je portparol Hitne pomoći.

Mladić star oko 21 godinu kao pešak je oko 19.45 časova u Karađorđevoj ulici kod Ekonomskog fakulteta zadobio povredu natkolenice, a prevezen je u Urgentni centar, kazala je Macura.

Muškarac star oko 45 godina, vozač, u udesu oko 19.30 časova u Ulici Patrisa Lumumbe zadobio je istegnuće vrata, rekla je portparol Hitne pomoći.

Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 104 intervencije od kojih 23 na javnim mestima, precizirala je Macura i dodala da su se lekarima najčešće obraćale osobe sa hipertenzijom, srčani bolesnici i astmatičari.

Portparol Hitne pomoći je savetovala provetravanje prostorija, adekvatno oblačenje i uzimanje tečnosti i doručka.

Nadlanu / izvor: B92

Pogledajte još