Horoskop za 19. avgust: Ribe će imati zaštitu uticajnih poznanika, Lavovima je bolje da ćute, a vama?

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES
I dekada ( 20.-31.3.)
Danas možete voditi razgovore o novom poslu sa nekim u koga imate poverenja, ko radi u velikoj firmi. Nekome je veoma bitno da bude sa vama u dobrim odnosima ili da vas ubedi u ono što želi. Ako radite u poslu koji ima veze sa javnošću, imaćete uspeha.

II dekada (1.- 10.4.)
Upinjete se da nekog ubedite da vas posluša i da vam pruži šansu o kojoj maštate. Trudite se da budete mnogo odgovorniji nego do sada, prvenstveno prema samom sebi jer ste nezadovoljni učinkom. Neko pokušava da vam nametne osećanje krivice.

III dekada ( 11.- 19.4.)
Sve što radite neko pokušava da omalovaži jer je Venera, vladalac vašeg znaka u retrogradnom hodu. Imate potrebu da se izborite za ono do čega vam je stalo. Ako pokušavate da započnete nov posao, biće vam potreban savet jednog Lava.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS
I dekada ( 20.-30.4.)
Nekom je bitno da vam učini po volji, posebno kada je u pitanju nov posao u domenu nekretnina jer bi nešto moglo da se komplikuje. Imate nekoliko načina kako da rešite pitanje finansija i verovatno ćete pokušati da se dogovorite sa Devicom oko bitnih detalja.

II dekada (1.- 10.5.)
Imate priliku da se dogovorite sa Blizancima i Devicom oko nečeg veoma bitnog.Nemojte ulaziti u sumnjive poslove sa Vgagom ili Lavom naročito ako vas bdu nagovarali. Svakodnevne obaveze vas u velikoj meri nerviraju, nemate mnogo živaca da se opterećujete tuđim problemima.

III dekada ( 11.- 21.5.)
Žurite da završite posao koji bi trebalo da vam se isplati. Ako vaš pretpostavljeni ne bude imao sluha za vaše ideje verovatno ćete biti u stanju da se sami angažujete oko nečega što vam je veoma značajno. Trudite se da uđete u problematiku o kojoj ne znate baš mnogo.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI
I dekada ( 22.-31.5.)
Mnogo toga vam nije jasno u vezi sa nekim novim projektom koji bi trebalo da započnete sa nekim ko vam izgleda prilično nepouzdan. Nemojte se nervirati ako se situacija ne odvija kako ste želeli. Imate priliku da se uključite u timski rad do koga vam je veoma stalo.

II dekada (1.- 10.6.)
Očekujete prijatan razgovor sa nekim ko je prisutan u javnosti i ko ima sa vama neke prilično jasne planove čak iako mu niste dali na znanje da može da na vas računa. Sve što ste pokušali da uradite po pitanju privatnog posla, još uvek se ne može lako realizovati.

III dekada ( 11.- 21.6.)
Pokušavate da nagovorite jednog Bika, Lava ili Vodoliju sa kojima ste nekada dobro sarađivali da nastavite saradnju na nekom novom, umetničkom projektu. Dobro znate šta hoćete i nećete se zadovoljiti lažnim obećanjima, zahtevaćete ono što vam pripada.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER
I dekada ( 22.-30.6.)
Prilično ste nesigurni da bi situacija moglda da se odvija na način na koji vi to želite. Trudite se da postignete što je moguće više ali to nije uvek moguće, naročito ne možete da izdržite tempo koji ste sami sebi postavili. Verujete da će vam se naći pri ruci jedna Škropija.

II dekada (1.- 10.7.)
Imate u nekome veliki oslonaca ali morate da poštujete pravila igre. Svesni ste da jedna Vaga ili neki Rak pokušavaju da vas nagovore na ono što njima odgovara. Po mnogim pitanjima ste prilično nepouzdani i nedovoljno praktični. Moguća je vest o novcu.

III dekada ( 11.- 22.7.)
Imate u nekome veliki oslonaca ali morate da poštujete pravila igre. Svesni ste da jedna Vaga ili neki Rak pokušavaju da vas nagovore na ono što njima odgovara. Po mnogim pitanjima ste prilično nepouzdani i nedovoljno praktični. Moguća je vest o novcu.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO
I dekada ( 23.-31.7.)
Nemojte ulaziti u raspravu ako nemate dovoljno argumenata. Možete postići više nego što pretpostavljate, potrebno je samo da se postavite kako treba prema onima koji pokušavaju da budu autoritet za vas.

II dekada (1.- 10.8.)
Ovo bi mogao da bude jedan od boljih dana. Imate šta da ponudite i neko će vama da da na znanje da ste mu potrebni. Pokušavate da se postavite profesionalno prema nekom ko vam je izuzetno naklonjnen i spreman da vam učini neku vrstu usluge.

III dekada ( 11.- 22.8.)
Trudite se da nađete najbolji način kako da se istaknete u poslu koji bi mogao da am donse dobru reputaciju. Ne bi trebalo da izbegavate susrete sa onima koji mogu da vam pomognu. Verujete u mogućnost dobrog ishoda posla.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO
I dekada ( 23.-31.8.)
Trudite se da u jednoj, veoma važnoj situaciji budete neutralni. Želite da uspostavite dobru komunikaciju sa jednim Rakom ili nekim Lavom koji su vam naklonjeni. Nemojte odustati od posla sa Ribama. Moguć je važan razgovor sa Bikom koji vam deluje pomalo nepouzdano.

II dekada (1.- 10.9.)
Pokušavate da shvatite nečije ponašanje i u tome vam pomaže neko ko vas dobro poznaje. Trudite se da nađete najbolji način kako da sa nekim koga smatrate potencijalno dobrim saradnikom uspostavite dobru komunikaciju. Imate priliku da rešite pitanje finansija.

III dekada ( 11.- 22.9.)
Ne ulazite u raspravu sa onima koji su vam veoma bitni. Neko će vam dati neprihvatljiv predlog.Ako vam se bude javio jedan Lav, naći ćete se u dilemi jer niste načisto kako da se prema njemu postavite, naročito ako se radi o julskom Lavu.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA
I dekada ( 23.-30.9.)
Imate nekoliko mogućnosti, posebno kada je u pitanju saradnja sa Lavom koji bi mogao da vam bude dobar ne samo kao saradnik nego da po uzoru na njega nešto i sami osmislite u okviru posla kojim se bavite. Pomalo ste pasivni kao da čekate da vam neko drugi ponudi rešenje za probeme.

II dekada (1.- 10.10.)
Trudite se da niko ne primeti da vam je stalo da rešite problem na način na koji vi to želite. Preterana sentimentalnost je ono što vam donosi više problema nego mogućnost da na racionalan način pristupite rešavanju onoga što vas dugo vremena već opterećuje.

III dekada ( 11.- 22.10.)
Verujete u mogućnost ostvarenja vaših snova, posebno kada je posao u pitanju. Što imate više veze sa estetikom, modom, umetnošću, to ćete pre biti u prilici da se istaknete ali samo ako imate dobre saradnike i oslonac u nekom kome bezuslovno verujete. Moguć poziv za put u inostranstvo.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO
Svojim šarmom uspevate da ubedite one sa kojima radite da bi trebalo da vas u svemu podrže. Ako pokušate da se nametnete na autoritativan način nekom ko je imuplsivan i prilično neprilagodljiv, sledi rasprava.Uz malo taktičnosti postići ćete cilj.

II dekada (1.- 10.5.)
Očekuje vas veliki napor i moguće ulaganje novca u nešto što će vam se višestruko vratiti. Ne pristajte na ono što vam ne odgovara. Prenaglašen znak Lava deluje na vas iritirajuće, imate utisak da neko želi da vam otme ono što je vaše, bilo da se radi o stambenom prostoru, vlasništvu ili društvenom statusu.

III dekada ( 11.- 21.11.)
Trudite se da nađete bilo šta lepo u onome čime se bavite i što ste mlađi to ste impulsivniji dok one malo starije Vodolije koje već imaju dovoljno iskustva na poslu, mogu bez mnogo problema da prevaziđu neke teškoće koje nisu zanemarljive.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS
I dekada ( 22.-30.11.)
Osećate se kao da vam neko postavlja nemoguće uslove. Možda bi trebalo da odustanete od posla koji je iscrpljujući ili da date na znanje da ćete promeniti posao. Ako ste svesno ušli u iscrpljujući posao sa mnogo entuzijazma, ne odustajete, u svakom drugom slučaju, nađite najracionalnije rešenje za svoj problem.

II dekada (1.- 10.12.)
Volite tajne i sve u šta morate da se udubite, da istražite bez obzira da li se radi o vama lično ili o nekoj osobi koja vam je draga. Ovo bi mogao biti dan u kome saznajete intrige i prenosite dalje ili biste mogli sklopiti neku vrstu saveza, pakt o ćutanju i čuvanju tajne između vas i dobre prijateljica.

III dekada ( 11.- 21.12.)
Verujete da ćete upornošću mnogo postići i verovatno će vam poći za rukom da se izborite za ono do čega vam je stalo, naročito ako ste u dobirm odnosima sa koleginicama. Ma kog pola da ste, pre se možete osloniti na žene nego na kolege koji nisu spremni da rizikuju.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS
I dekada ( 22.-31.12.)
Potrebni su vam dobri saradnici i danas možete lako doći do rešenja za kojim tragate jer će vam se nametnutni samo od sebe u razgovoru sa Rakom, Vodolijom ili Strelcem. Vaše ambicije u vezi sa inostranstvom mogu biti lako izvodljive ako znate dobro dva svetska jezika. Posao sa prevođenjem donosi dobit.

II dekada (1.- 10.1.)
Strepite da bi nešto moglo da krene nizbrdo čak i ako znate da ste uradili sve što je do vas da bi se situacija u finansijskom pogledu stabilizovala. Verujete u mogućnost poboljšanja odnosa sa nekim ko vas duže vreme ignoriše,moguće da se radi o Biku.

III dekada ( 11.- 19.1.)
Dobijate ponude sa više strana u vezi sa izlascima i verovatno ćete želeti da se uključite u neki posao o kome ćete nezvanično razgovorati sa prijateljima. Ako ništa drugo daćete svoj verbalni pristanak ili čak i neke ideje koje će im dobro doći. Ne odlažite donošenje važnih odluka.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS
I dekada ( 20.-31.1.)
Pokušavate da se nametnete nekom ko nema mnogo strpljenja za vas i ko vam nije naročito naklonjen, bar ne u poslednje vreme. Možete nehotici ispati netaktični i reći nešto što ne mislite. Verujete u mogućnost susreta sa osobom sa kojom ste nekada dobro sarađivali, moguće da se radi o Jarcu.

II dekada (1.- 10.2.)
Očekujete da vas podrži jedan Rak u vezi sa idejom o zajedničkom putu i najverovatnije ćete biti spremni da jedno drugom izađete u susret po pitanju obaveza. Neko želi da obnovi saradnju u domenu umetnosti ili ulaganja u nekretnine. Igrajte igre na sreću, mogući su dobici.

III dekada ( 11.- 19.2.)
Naporan dan jer ćete imati potrebu da se uskladite sa planovima osoba koje su vam drage, bilo da se radi o članovima porodice ili o nekom s kim ste od nedavano postali izuzetno bliski. Verujete da biste mogli biti uspešni u novom poslu, naročito ako ste planirali projekat u domenu umetnosti.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES
I dekada ( 20.-30.4.)
Iako ste u poslednje vreme pomalo spori kada treba da donesete važnu odluku ili čak neku koja se tiče svakodnevnih problema, danas ste pod uticajem Merkura nešto aktivniji.Moguće da ćete se odlučiti da odete na kraći put na kome možete lepo da se provedete u društvu bliskih osoba.

II dekada (1.- 10.5.)
Ne bi trebalo da propustite šansu da se sretnete sa nekim ko bi mogao da vam napravi dobru reklamu kada je posao u pitanju. Verujete u mogućnost obnove saradnje sa nekim ko vam je nekada bio izrazito simpatičan.

III dekada ( 11.- 21.5.)
Prilično ste tajanstveni i ne obelodanjujete sve svoje planove a oni su veoma veliki i moguće da se radi o poslu sa značajnim, uticajnim osobama koje će vas protežirati, naročito ako ste mladi ili početnik u poslu.

Nadlanu / izvor: conopljanews

Pogledajte još