fbpx

Horoskop za 20. avgust: Ovnovi se trude da unovče talenat, Lavovi traže šansu, a vi?

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES
Trudite se da nađete najbolji način kako da se istaknete i kako da kako da unovčite svoje talente. Ako se bavite muzikom ili sportom, možete očekivati uspeh. Verujete da možete da ubedite pretpostavljenog da treba da vam da šansu kada je u pitanju posao u medijima. Ne dozvoljavate da vas bilo ko poremeti u vašim planovima. Imate veliko poverenje u Vodoliju ili Vagu.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS
Ne bi trebalo da se previše nadate kada je u pitanju saradnja sa Blizancima, Rakom ili Ribama. Ovo je jedan od povoljnih dana u okviru koga možete da se maksimalno posvetite stručnom usavršavanju ili pravljenju planova u vezi sa inostranstvom. Dobro se slažete sa jednom Devicom ili Strelcem sa kojima inače imate neke zajedničke poslovne interese.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI
Želite da dobijete u vremenu kada je u pitanju vaša karijera i odluke koje treba da donesete a tiču se rada u medijima ili ćete želeti da se drugačije organizujete da biste mogli da izdržite tempo koji je prilično naporan. Možete imati nove poslovne ponude ali i veliku tenziju u saradnji sa saradnicima sa kojima inače ne možete da nađete lako zajednički jezik. Verujete da će vam se javiti jedan Rak sa kojim biste mogli da obnovite saradnju.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER
Nekome je veoma stalo da vas ubedi da treba da mu date šansu i da prihvatite njegov poziv za saradnju. Sadašnji posao vam odgovara i čini vas da ćete moći da se dogovorite sa jednom Devicom, Rakom ili Blizancima u vezi sa nečim što je u obostranom interesu. Ne bi trebalo da se previše opterećujete razmišljanjima o nečemu što vam nikako trenutno ne odgovara ili prema čemu imate prilično površan odnos.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO
Želite da se dogovorite sa nekim koga poznajete a ko vam je drag, da vam da šansu da zajedno radite na nekom projektu koji bi mogao da vam se isplati. Ne odustajete od svojih planova i pokušajte da ubedite nekadašnjeg kolegu da bar razmisli o zajedničkom poslu ili vašem predlogu. Ne bi trebalo da propustite saradnju sa jednim Jarcem, Škorpijom ili Ovnom. Nekome je stalo da vas pridobije za svoje planove.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO
Današnji dan je stimulativan za one koji rade u medijima. Komunikativni ste i spremni da uradite nešto neočekivano ako to od vas neko bude tražio, bilo da se radi o usluzi, odlasku na putu ili zvaničnom pojavljivanju na nekom velikom skupu. Očekujete da vam se javi jedan Rak ili neki Lav sa ponudom u vezi sa novim poslom.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA
Danas možete imati neke nove poslovne ponude. Potrebno je da se maksimalno angažujete na novom poslu i da budete spremni na razne vrste iznenađenja čak i ako vam ne bude sve što čujete odgovaralo, prihvatite to bez mnogo razmišljanja. Nije momenat da se raspravljate sa nekim ko vam inače nije naklonjen i ne želi da vam učini bilo kakvu uslugu. Vaši argumenti nemaju nikakvog efekta u razgovoru sa Ribama.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO
Povoljan dan za one koji smeju da rizikuju i da se uključe u nov posao. Ne nedostaje vam entuzijazam. Imate mnogo planova ali niste dovoljno istrajni. Ne želite da se previše angažujete na nečemu što bi moglo da bude promašaj. Ako se bvite sportom ili nekom takmičarskom delatnošću, predstoji vam uspeh.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS
Spremni ste da uđete u nov poslovni aranžman čak i ako je rizičan. Trudite se da saznate nešto što je duže vreme već od vas na neki način skriveno, možda svesno a možda je neko želeo da vas poštedi nepotrebnih nerviranja da ne biste razmišljali i o nečemu što ne možete da promenite.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS
Trudite se da nađete najbolji način kako da se istaknete u javnosti i bićete dobro raspoloženi i spremni da se posvetite nekom novom poslu ili nekoj aktivnosti u okviru koga biste mogli da se proslavite ili da steknete dobru reputaciju. Ovo bi mogao biti jedan od boljih dana za većinu predstavnika vašeg znaka. Dobićete priliku da se sretnete sa nekim ko vam je već nudio zajednički posao i ko će vam učiniti neku vrstu usluge, moguće neočekivane.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS
Današnji dan odgovara damama Vodolijama, bilo da se bave modom, marketingom, umetnošću ili rade u medijima. Muškarci Vodolije mogu imati uspeha u muzici ili nauci. Ide vam od ruke predavaštvo i svaka vrsta posla u kome dominiraju vaše verbalne sposobnosti. Moguć poziv od nekadašnjeg šefa.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES
U iščekivanju ste nečega što bi trebalo da se dogodi između vas i osobe koja vam je draga. Ne oklevajte, nego se raspitajte o njoj, naročito ako ste nekada bili veoma uspešan tandem. Imate na koga da se oslonite. Trudite se da pridobijete što veći krug saradnika sa kojima možete uspostaviti dobru komunikaciju i kojima verujete.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.