UVREDE NE PRESTAJU: Fotografija tek rođene bebe izazvala haos na Fejsbuku

Dvadesetdevetogodišnja fotografkinja Helen Aler, koja je i sama u osmom mesecu trudnoće, fotografisala je majku i njenu tek rođenu bebu nakon carskog reza.

Dok su jedni oduševljeni slikom jer prikazuje trenutak dolaska na svet, drugi je oštro osuđuju i smatraju previše eksplicitnom da bi joj bilo mesto u javnosti.

Helen nije ni sanjala da će fotografija izazvati pravu buru komentara.

"Nisam očekivala da će ovo otići predaleko. Razumem da svako ima pravo na svoje mišljenje, sve što vas molim jeste da komentari ne budu nepristojni i uvredljivi. Ako ovo nije po vašem ukusu, molim vas uklonite ga iz njuzfida. Hvala!

Ova mama mi je ispričala koliko je bila prestravljena zbog carskog reza. Prošle nedelje se porodila, i to nakon što joj je usled komplikacija hitno urađen carski rez. Jutros me je zamolila da dođem kod nje i uslikam ovu fotografiju jer je njena najgora noćna mora spasila živote njoj i njenoj bebi.", rekla je.

EDIT: I didn't expect this image to reach so far. I understand everyone has their own opinion which they are entitled...

Posted by Helen Carmina Photography on Tuesday, August 11, 2015

Helen je za Dejli mejl ispričala i da je zbog fotografije doživela mnoštvo neprijatnosti.

"Neke od poruka koje su mi poslali su uvredljive i odvratne. Ljudi tvrde da je fotografija seksualno eksplicitna. Ne mogu ni opisati kako su me izvređali."

Pogledajte još