Ako odgovorite sa DA na svako od pitanja - VI IMATE SAVRŠENU DEVOJKU

1. Voli iste stvari- volite filmove, knjige, imate slične poglede da to kakvi ljudi zaslužuju da budu iza rešetaka. Nije da se slažete oko apsolutno svega, ali 90% vremena ste na istoj strani

2. Nikad vam se ne meša u posao - Joko Ono je jednom u intervjuu rekla "Na neki način smo Džon i ja uništili jedno drugom karijere". Ona pazi da ne bude vaša Joko.

3. Govori vam kad je loše raspoložena - niko ne može da bude nasmejan ceo dan, svaki dan. Zato vam ona kaže kad je nervozna ili pogano raspoložena, objasni ko ju je iznervirao, da znate razlog što trpite. To je prava komunikacija.

4. Voli vas zbog onoga što jeste, ne zbog onoga što radite - ne zanima je da li ste poznati, popularni, sa karijerom u usponu - zanimate je samo vi.

5. Ne pokušava da vas menja - Ona vas ne gura u kalup gospodina Savršenog.

6. Nema problema sa svojim telom - Nije opsednuta dijetama, silikonima, teretanom - savršeno je zadovoljna sobom.

7. Ona nije vlasnik vašeg slobodnog vremena - Nije prilepak i ne drami, ona razume da vam je potrebno vaše vreme.

8. Iskrena je sa vama - Ceo njen život je otvorena knjiga, pa tako znate za sve njene male brige, opsesije i ludila. I sve to jer ona želi prijatelja koji će je voleti sa svim njenim kvalitetima, ali i manama.

9. Ume da sluša - Želi da zna šta je pošlo naopako sa vašim projektom, ili zašto ste ljuti na šefa. Nudi savete kad je za njih pitate, a do tada nudi samo razumevanje.

10. Zabavno je biti sa njom - Smejete se istim stvarima, volite blentave šale onog drugog, gledate crtaće zajedno, slušate glupe pesme i gledate gluposti na Fejsu.

11. Voli da provodi vreme sa vašim prijateljima i porodicom - Nikad nema problem da se uklopi, nije ljubomorna i svi je vole.

12. Zna kako da vas iznenadi - Ne dozvoljava da vam se veza pretvori u rutinu,pa tako uvek nešto promeni - planove, smisli izlazak, iznenadi vas seksi donjim vešom...

13. Nikad ne pita za savete vezane za odeću - Dovoljno je samouverena da kupuje sama, i oblači se sama.

Nadlanu / T.D.

Pogledajte još