Finale Vip Beach Masters prvenstva na Adi Ciganliji

Osim maestralne igre, tokom četvorodnevnog finala ljubitelje ovog dinamičnog sporta očekuje celodnevni zabavni program i specijalna iznenađenja, a ulaz na sve mečeve je besplatan.

Prva tri dana turnira igraće se kvafilikacioni mečevi i nadmetanja u glavnom žrebu, dok je subota, 29. avgust, poslednji dan turnira, rezervisan za polufinalne i finalne mečeve, koji će se održati od 10.50 do 19 časova. Osim titule nacionalnog prvaka i prvakinje u odbojci na pesku, najbolji će osvojiti i LG G4, zvanični telefon Vip Beach Masters sezone.

Najmlađi posetioci će tokom četvorodnevnog finala moći da savladaju osnovne tehnike odbojke na pesku na časovima legendarnog reprezentativca, Vanje Grbića. Za beogradske mališane uzrasta do 14 godina rezervisano je 6 termina, i to u sredu, 26. avgusta, u 17 časova, u četvrtak i petak, 27. i 28. avgusta, u dva termina, od 10 i od 17 časova, dok će se u subotu, 29. avgusta, proslavljeni odbojkaški as družiti sa klincima od 15 časova.

Za sve ljubitelje odbojke organizovano je i druženje sa Vanjom Grbićem u petak, 28. avgusta, u 12 časova u Vip centru, Knez Mihajlova 9.

(old_image)

Veliko interesovanje izazvala je i Vip biznis liga, za poslovne partnere ove kompanije, ali i sponzore turnira, za koju se prijavilo čak 22 tima. Ovo takmičenje biće organizovano u subotu, 29. avgusta, nakon proglašenja novih nacionalnih šampiona, a pobednike takođe očekuju vredne nagrade.

Okupite ekipu, naoružajte se dobrom energijom i ispratite ovo uzbudljivo odbojkaško leto na omiljenom beogradskom kupalištu.

Više informacija možete da pronaći na linku www.beachmasters.rs.

Pogledajte još