fbpx

ZAPAMTITE IH: 6 trikova uz koje će vas žene moliti da ih odvedete u krevet

1. Usporite

Seks nije trka, obaranje rekorda niti borba za medalju. Žene vole predigru i puno dodira. Polako je dirajte po stomaku, rukama, nogama... Polako je ljubite svugde, a u početku se posebno koncentrišite na potiljak - od toga žene polude. Dodire umetnite u komunikaciju čim se pruži prilika, dirajte je po licu dok priča, po kolenu dok ispijate kafu...

2. Dajte joj mrvice i čekajte

Krenite da je ljubite po telu pa stanite i pustite da malo čeka, znači preuzmite kontrolu. Bude li želela da nastavite, ostavite je da pričeka još malo. To ih uzbuđuje.

3. Puno nežnih poljubaca

Što su poljupci nežniji, njena strast je veća. Pokažite da ste pravi ljubavnik ne samo seks-mašina. Suzdržite se u početku od previše slinjenja, koncentrišite se na rad usnama, ali i njihove mete - vrat i područje oko ušiju većini su erogene zone.

4. Grickajte je pomalo

Između nežnih poljubaca malo je gricnite, posebno uši i donju usnu. Budite i dalje nežni, ali na momente malo konkretniji. Vrpoljiće se od zadovoljstva.

5. Govorite joj koliko je želite

Šapućite joj koliko vam je lepa i koliko je želite. Neka oseti topli povetarac vašeg daha na uhu, mnoge žene od toga se naježe i "polude".

6. Budite nepredvidivi

Znači, nemojte pre seksa slagati pantalone, majicu, uredno složiti čarape... To će ohladiti i najvatreniju ženu. Budite spontani, nepredvidivi. Bolje je da ne zna koji je vaš sledeći korak jer je neizvesnost, takođe, uzbudljiva.

Nadlanu / izvor: 24sata.hr

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.