POVREDE NA BIR FESTU Devet intervencija Hitne službe

U Beogradu su bile tri saobraćajne nesreće u kojima su četiri osobe povređene tokom noći i devet intervencija lekara Hitne pomoći na Bir festu na Ušću gde je bilo alkoholisanih i ortopedskih povreda, saopštila je jutros portparol Hitne pomoći Nada Macura

Tokom noći, lekari Hitne pomoći intervenisali su devet puta na Bir festu od kojih je šest intervenicija bilo vezano za alkoholisane osobe i tri puta su zbrinute povrede skočnog zgloba posetilaca.

Noćas je bilo 122 intervencije, od kojih 22 na javnom mestu, a najčešće su zvali hronični bolesnici

Na autoputu kod "Ikarbusa", jutros u 6:24 sati povređen je muškarac (54) koji je sa tupom povredom grudnog koša i stomaka prevezen u Kliničko-bolnički centar Zemun. Sinoć, oko 23 sata na Pančevačkom mostu, u sudaru, povređenje su dve osobe. Muškarac od 46 godina imao je povredu vrata i skočnog zgloba, a žena od 37 godina istegnula je vrat i oni su prevezeni u Kliničko-bolnički centar Zvezdara.

U saobraćajnoj nesreći u Batajnici, juče je u 19:22 sata povređen je muškarac (36), koji je sa tupom povredom ramena i istegnućem vrata prevezen u Klinični-bolnički centar Zemun.

- Lekari Hitne pomoći imali su noćas 122 intervencije od kojih 22 na javnom mestu, a najčešće su zvali hronični bolesnici - navela je Macura.

Izvor: Informer

Pogledajte još