Zbog svoje kilaže nikada nije izašla na sastanak: Evo KAKO JE REŠILA PROBLEM

Sem Bretl iz južnog Londona ima 127 kilograma i zbog svog izgleda ima manjak samopoutdanja.

- Nikada nisam bila na dejtu, nisam imala dečka, nisam se poljubila, ništa od svega toga - otkrila je u emisiji "Supersized: Too Fat For Love".

Sem kaže da nikada nije imala hrabrosti da razgovara s muškarcima u klubovima i barovima i da je ostala "usedelica".

Ona je gledala sajtove za upoznavanje, ali nije smela da postavi svoju fotografiju, ali se pribojava i varijante upoznavanja preko interneta.

- Većina muškaraca na netu su čudni i čini se da neki od njih nemaju dobre namere - kaže ona.

Pre njenog prvog sastanka na slepo, "Channel 5" joj je ugovorio sastanak sa ekspertom za ljubav, Džin Smit. Njen zadatak je da bilo kome ulije samopouzdanje i veštinu za zavođenje i prilaženje potencijalnom partneru.

Džin je svetovala Sem da bude opuštena kada izađe i da razgovor sa muškarcima posmatra kao ćaskanje koje ne mora da vodi ničemu.

Posle nekoliko seansi Sem je bila spremna i izašla je na sastanak i to na pikink u park. I njen izabranik 22-godišnji Tom Malins je bio nervozan.

- Bilo je lakše nego što sam mislila, ali je bilo malo čudno i teško- kaže Sem. Tomu nije bilo čudno, ali je izjavio da se osećao kao da je izašao na pikinik sa prijateljem.

Iako nije pronašla ljubav, Sem kaže da joj je to iskustvo ulilo snagu da pokušava dalje.

- Bilo je zastrašujuće jer nikada nisam uradila tako nešto. Upravo sam imala prvi sastanak u svom 27-godišnjem životu. Mislim da sam prebrodila najteži deo i sada će biti lakše. Nadam se da moj gospodin pravi postoji i da neću predugo čekati dok ga ne upoznam- zaključila je ova mlada žena.

Ona je inače konkurisala na 850 radnih mesta, ali nije dobila nijedan posao jer su poslodavci mislili da je previše gojazna.

Nadlanu / izvor: b92, 24sata

Pogledajte još