DRAMA U BEOGRADU: Muškarac upao u šaht, teško povređen

Muškarac star oko 51 godinu je oko 22.45 časova upao u šaht i pod sumnjom da je zadobio prelome karlice, kuka i rebara prevezen je na odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra, rekla je Macura.

Tokom noći i jutra u Beogradu su se dogodila četiri saobraćajna udesa u kojima je devet osoba povređeno.

Pet osoba je povređeno u udesu, koji se dogodio oko 01.00 čas u Ulici Ladne vode u Mirijevu, istakla je portparol Hitne pomoći.

Dve žene stare oko 32 i oko 42 godine zadobile su istegnuće vrata, a prevezene su u Institut za ortopediju na Banjici, kazala je Macura.

Devojka stara oko 22 godine zadobila je povrede glave i grudnog koša, mladić star oko 25 godina imao je povrede grudnog koša i leđa, a muškarac star oko 41 godinu zadobio je povredu grudnog koša, navela je Macura i dodala da je sve troje prevezeno u Urgentni centar.

U udesu oko 23.50 časova na Ibarskoj magistrali muškarac star oko 45 godina zadobio je povrede kolena i podlaktice i oguljotinu nadlaktice, a dve devojke stare oko 19 godina bile su bez vidljivih povreda i pretrpele su stres, objasnila je Macura.

Mladić star oko 22 godine je u udesu oko 02.20 časova na Novom Obrenovačkom putu zadobio je istegnuće vrata i povrede stomaka i rebara, a prevezen je u Urgentni centar, rekla je Macura.

Dve osobe su povređene u udesu oko 23.15 časova na uglu ulica Kneza Miloša i Admirala Geprata, istakla je portparol Hitne pomoći.

Muškarac star oko 34 godine zadobio je povredu glave i istegnuće vrata, a prevezen je u Urgentni centar, a žena stara oko 38 godina imala je povredu kolena, ali je odbila prevoz u bolnicu, dodala je Macura.

Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 123 intervencije od kojih 25 na javnim mestima, precizirala je Macura.

Izvor: b92.net

Pogledajte još