HOROSKOP ZA 27. AVGUST: Lavovi - neko vas provocira, Ribe - ne zanosite se nečijim obećanjima

OVAN (21.3.- 20.4.)  ARIES

Znate dobro šta je za vas najbolje. Da budete strpljivi i ako ste rođeni na početku znaka, sačekajte veče za razgovor sa Rakom ili Vodolijom a ako ste rođeni krajem znaka možete tokom celog dana voditi pregovore sa Lavom, Devicom ili Strelcem. Rođeni početkom aprila mogu naći dobro rešenje uz pomoć Blizanaca ili Vage. Ulazak Merkura, planete intelekta u Vagu donosi mogućnost interesantnih dogovora sa onima koji imaju mnogo smireniji stav po mnogim bitnim pitanjima.

BIK (21.4.- 21.5)  TAURUS

Niste načisto koga da slušate. Spremni ste na ustupke ali teško se prilagođavate na neke nove promene u načinu razmišljanja. Strepite od mogućih promena ili nekih nepredviđenih iznenađenja. Ako treba da razgovarate sa Lavom, sačuvajte nerve i nemojte dozvoliti da vas bilo ko provocira, naročito ako ste rođeni početkom maja. Ako ste rođeni krajem znaka možete naći zajednički jezik sa jednom Devicom ili nekom Vagom.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)  GEMINI

Ulazak Merkura, vladaoca vašeg znaka u Vagu donosi dosta dobru kontrolu emocija čak i kada je u pitanju posao. Sa Lavom možete naći zadovoljstvo u radu na nekom velikom projektu. Nekome je veoma bitno da sa vama bude u dobrim odnosima. Rak i Vodolija pokućavaju da sa vama uspostave dobru komunikaciju. Strelac može obećati nešto što neće biti u stanju da ispuni. To ne treba da vas previše uznemirava, vi imate svoje rešenje.

RAK (22.6. – 22.7.)  CANCER

Junski Rakovi mogu biti zadovoljni onim što su postigli i što će tek postići. Ako se radi o nekom honorarnom poslu, dajte sebi priliku da se upoznate sa svim detaljima projekta na kome treba da budete angažovani i tada ćete znati da li je to ono što želite ili ne. Nekome je veoma bitno da vam bude desna ruka u poslu jer očekuje od vas da ga promovišete. Moguće da se radi o Devici ili o nekoj Škorpiji koja je mlađa od vas.

LAV (23.7.- 22.8.)  LEO

Poslovi se goimilaju, nezavršeni, a nove ideje vam naviru i vi se ne snalazite, posebno ne u radu sa jednom Vodolijom ili nekom Devicom. Vaga je tu da sredi odnose između vas i vaših saradnika. Sve što ima veze sa vašom konkurencijom, zahteva oprez. Neko bi mogao da vas provocira na temu koja je za vas manje više tabu, naočito ako radite u medijima. Budite spremni da nešto prihvatite iako vam ne odgovara. ostavićete jači utisak.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Imate mnogo planova i gotovo svi bi mogli da se ostvare ako budete spremni da poslušate one u koje inače imate poverenja. Neko sagledava vaš problem iz drugog ugla i to vam verovatno odgovara. Sve što preduzimate ovih dana može biti veoma značajno na duži rok. Ako budete bili preterano sentimentalni prema onima koji to ne zaslužuju, neće se situacija odvijati kako treba. Verujete da ste u stanju da jedan posao privedete kraju o predviženom roku.

VAGA (23.9. – 22.10.)  LIBRA

Situacija na poslu će biti vrlo izazovna što će samo podsticati vašu ambiciju. Dobro se pazite mlađih saradnika koji će pokušavati da vas nagovore da radite za njih. Kao posrednik možete se pojaviti neka svetlokosa žena. Rad sa ženama, ma kog pola da ste, mnogo će vam više ići od ruke.Ako ste mladi, roditelji će vas podržati po tom pitanju.Takođe postoji mogućnost da pređete u neku privatnu firmu koja još uvek nije naročito afirmisana.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)  SCORPIO

Ne bi trebalo da se preterano nerviate ako vam se ne javi neko ko je to obećao, naročito ako se radi o Devici ili Blizancima jere ćete imati mogućnost da vodite brojne razgovore sa osobama kojima neće ponestajati ideje i koje će vam nuditi saradnju. Finansijska situacija bi mogla da se značajno popravi u svakom pogledu, koliko zahvaljujući vašim ličnim naporima, toliko i zahvaljujući podršci pretpostavljenog ili starijeg člana porodice.

STRELAC (23.11.- 21.12.)  SAGITARIUS

Na vašem poslu se mnogo toga odvija onako kako ne biste voleli. To vas nervira ali ne možete da držite kontrolu nad događajima. Ako radite u velikoj firmi ili na odgovornom položaju, nemojte praviti. Moguće je sklapanje posla na nekom kraćem putu. Skloni ste donošenju zaključaka o potencijalnim saradnicima na prvi pogled.Pokušavate da nađete najbolji način za proširenje saradnje sa jednim Lavom.

JARAC (22.12.- 20.1.)  CAPRICORNUS

Interesantna poslovna ponuda može iz korena da promeni vaše planove ali vi ćete se vrlo brzo prilagoditi novim okolnostima i bićete spremni da prihvatite izazov.Trebalo bi da budete spremni da prihvatite izazov od strane jedne osobe koja često putuje ili koja ima nekakvih obaveza prema rođacima. Ako se dvoumite između dve poslovne mogućnosti, nemojte razmišljati o tome s kim biste radili nego šta biste radili.

 VODOLIJA (21.1.- 19.2.)  AQUARIUS

Više se bavite tuđim problemima nego svojim. Ostavite sve po strani i malo se posvetite sebi ili druženju sa najbližim prijateljima.Upravo u njihovom društvu možete dobiti ideju i kako da rešite važan poslovni problem. Morate da pokažete više taktičnosti prema kolegi.Na poslu je situacija prilično uzaverla i vi ni u koga nemate poverenja. Više vas ništa ne iznenađuje. Ako ste nedavno doživeli manje razočarenje, treba da se preispitate, da li ste dali povoda za tako nešto.

RIBE (20.2.- 20.3.)  PISCES

Mnogo toga vas intimno brine,ali o tome nikome ne pričate. Želite da se sretnete sa nekim ko bi mogao da vam da mudar savet. Bilo bi dobro da se previše ne zanosite obećanjima jednog Strelca ili Lava koji mašta o velikom bogatstvu. Možda će to ostvariti jednog dana, ali ne tako skoro.Osećate se spremnim da uđete u nov posao ili bar da obnovite nekadašnje kontakte. Dobijate istovremeno izazvonu ponudu za nov posao. Ako radite posao koji podrazumeva poverljiva dokumenta, budite oprezni gde ih ostavljate.

Izvor: conopljanews.net

Pogledajte još