VRELI MODNI SEPTEMBAR: 5 načina da letnju garderobu kombinujete sa jesenjom

1. Slojevito oblačenje

Košulje su komad koji se već nekoliko sezona nalazi na "must have" listi - od džinsa, karirane, jednobojne. Obucite je raskopčanu preko svoje omiljene letnje bluze, a ako vam postane toplo skinite je i vežite oko struka, za još jedan trendi look. Isto važi i za udobne, tople džempere.

2. Haljina + čizme

Idealna kombinacija za sunčane jesenje dane, kada je temperatura dovoljno visoka da vam gole noge neće predstavljati problem, a s druge strane ne i previše visoka da bi vam u čizmama bilo vruće. Naravno, podrazumeva se da ne mislimo na teške, zimske čizme za sneg, već one od laganijih materijala za prelazni period. Ova kombinacija je idealna za sve prilike - fakultet, posao, kafu sa prijateljicama, ali i večernji izlazak. Ako ste oduvek zavideli modnim blogerkama koje žive na područjima gde je tempertaura stalno takva da nose sandale sa džemperima, iskoristite onih nekoliko dana godišnje za ovakve kombinacije.


3. Šorts + čizme

Za ovu kombinaciju važe ista pravila kao i kod prethodne, osim jednog - nju ostavite isključivo za slobodno vreme. Šorts ipak ne spada u idealne komade za poslovni autfit.

4. Teksas ili kožna jakna + letnja suknja/haljina

Teksas jakna biće idealno rešenje kada vam bude trebalo nešto da ogrnete preko lepršave letnje haljinice veselih boja. Isti slučaj je sa kožnom jaknom, koja će za večernje izlaske suknji ili haljini dati onu uvek dobrodošlu dozu šika.

Pogledajte još