Horoskop za 28. avgust: Bikovi ne smeju biti brzopleti, Rakovi imaju priliku za put

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES
Dan donosi mnogima razne ideje u vezi sa potencijalnim poslovima, posebno onim koji se odnose na javnost. Možete biti navedeni na preteranu impulsivnost i poteze koji vam ne idu u prilog. Trebalo bi da dobro razmislite o svim svojim odlukama i postupcima.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS
Danas možete biti naterani da uradite nešto što je protivno vašim interesima. Brzopletost vas može skupo stajati, naročito ako pokušate da se mešate u odluke i poslovne poteze jedne Škorpije ili neke Vage. Budite oprezni u radu sa Vodolijom.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI
Danas ste spremni da se maksimalno posvetite onome što vam je veoma bitno a tiče se posla sa strancima. Pazite da ne napravite loš poslovni potez pod uticajem neke osobe za koju ste naročito emotivno vezani. Moguće a se radi o nekom drugom Blizancu, Devici ili Vagi. Vodolija će vam dati konkretan predlog u vezi sa novim poslom.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER
Dan vam donosi nove poslovne mogućnosti i spremnost da negde otputujete ili da se sretnete sa nekim ko radi za stranu firmu. Bliska rođaka koja ima veze takođe sa strancima može vam doneti neke nove poslove koji se odnose na ulaganje novca pod dobrim uslovima. Imajte poverenja u Strelca koji vam daje korisne savete.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO
Danas možete dobiti dobru ponudu od nekoga koga niste poznavali ili s kim imate priliku da iskreno razgovarate o svemu što vas opterećuje. Potrebno je da pokažete veliku dozu strpljenja i spremnosti na kompromise a u stvarni niste spremni na tako nešto.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO
Nepotrebno se opterećujete razmišljanjima o nečemu što trenutno nije realno ili što nije lako realizovati. Neko, veoma blizak vama, može vam dati sugestije koje najverovatnije nećete biti spremni da prihvatiti pre nego što se konsultujete sa Blizancima ili Rakom. Moguć je poziv za rad sa strancima ili sa nekim ko je dobrog finansijskog stanja.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA
Nalazite se u dobroj poziciji kada je u pitanju poslovni odnos sa jednom Vodolijom, Vagom ili Bikom. Nemojte se previše opterećivati onim što bi o vama mogli da misle jedna Škorpija ili Ovan. Nemojte se upuštati u nepotrebne diskusije. Moguć je poveći izdatak u vezi sa nečim na šta niste računali. Sa Jarcem treba da uspostavite dobre odnose.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO
Trudite se da se ne nervirate zbog nekih nepotrebnih pitanja koja vas u priličnoj meri opterećuju. Dobijate poziv od nekog u koga nemate veliko poverenje. Dobro bi vam došao savet nekog Raka, Device ili Riba. Imate nove ideje u vezi sa nekim novim projektima. Moguće je prijatno iznenađenje u vezi sa novcem.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS
Dan vam donosi vam mogućnost prijatnog susreta sa nekim ko je spreman da prihvati vaše uslove u vezi sa poslom na nemačkom jezičkom području. Verujete da ste u situaciji da lako rešite neku finansijsku dilemu.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS
Veoma ste napeti jer niste u stanju da se odlučite kakvu odluku da donesete kada je u pitanju posao koji bi mogao biti za vas veoma opterećujući u pogledu odgovornosti. Ne bi trebalo da se previše nervirate ako vaši ukućani budu previše zahtevni. Dobijate poziv od jednog Lava koji bi mogao da vam da koristan savet.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS
Veoma ste napeti jer niste u stanju da se odlučite kakvu odluku da donesete kada je u pitanju posao koji bi mogao biti za vas veoma opterećujući u pogledu odgovornosti. Ne bi trebalo da se previše nervirate ako vaši ukućani budu previše zahtevni. Dobijate poziv od jednog Lava koji bi mogao da vam da koristan savet.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES
Dobro će vam doći savet Device ili Blizanaca u vezi sa pitanjem koje se odnosi na nekretnine. Imate mogućnost da obnovite saradnju sa Lavom ili Škorpijom. Želite da se dogovorite sa jednim Jarcem oko nekih bitnih pitanja, moguće u vezi sa putem. Nekome je bitno da sa vama uspostavi komunikaciju.

Nadlanu / izvor: conopljanews

Pogledajte još