PRELOMNA NOĆ ZA EMOCIJE: Spremite se, jer je sutra SUPERMESEC

Subota, 29. avgust donosi nam Supermesec u Ribama.

Ribe su sanjalice, koje preferiraju fantazije. Zbog Jupitera koji će biti u konjukciji sa Mesecom, možda ćete se osećati zabrinutije zbog emocija. Ovo će biti vatreni vrhunac emotivnih momenata koji svi grade od aprila meseca.

Supermesec je moćniji od prosečnog punog Meseca zbog blizine Zemlji i zbog toga ćete osećati ostvarenja na katarzičan način. Ako osećate kao da je neki veliki ulog u igri kada je reč o emotivnim otkrićima i razvoju - to je zato što jeste.

Vi ste već u fazi izgrađivanja, a možda se osećate kao da jedva gazite vodu kroz mračne dubine vašeg emotivnog sveta. I možda se čini da nećete uspeti kroz ova izazovna stanja, ali verujte da hoćete.

Nije za vreme svakog punog Meseca magično vreme, ponekad je potrebno da se naterate da zaronite ispod površine i pogledate svo "đubre" od koga se krijete. Ali to što nećete nositi ružičaste naočare ne znači da ovaj Mesec nećete pamtiti dugo.

Ocenjivaćete svaki koraka koji ste preduzeli u životu u poslednjih godinu dana.

Preporuka astrologa je da sačekate do šestog septembra ako planirate da donesete neke važne odluke o vezama i ljubavi.

Mesec će se približi Zemlji, pa će izgledati veće i sjajnije nego kad je pun.

Bolje će vam raditi intuicija, bićete kreativniji i produktivniji. Ljubavne veze bi mogle dodatno da se zagreju, a moguće je da će nas privući ljudi za koje ranije nikada ne biste rekli da će vam privući pažnju.

Izvor: Nadlanu

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.