Horoskop za 29. avgust: Ovnove nešto muči, Lavovi čekaju priliku, a vi?

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES
Ulazak Merkura, planete biznisa i komuikacije u Vagu čini vas diplomatom. Ipak, ima nešto što vas muči i što želite da po svaku cenu saznate. Moguće da se radi o nečem što smatrate da treba da znate a da neko vešto krije od vas. Konjukcija Marsa i Venere pogoduje kreativnim osobma i onima koje planiraju provod večeras. Budite oprezni u kontaktima sa vodenim znacima.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS
Venera, planeta koja vlada vašim znakom u konjukciji sa Marsom može doneti goste u kući nekog na koga niste računali. Pun Mesec u konjukciji sa Neptunom može doneti mnogo toga interesantnog na društvenom planu, neko novo poznanstvo ili susret koji bimogao da vam donese ideju kako da unapredite poslove. Nepovoljna pozicija Saturna čini vas prilično nestrpljivim ili nedovoljno taktičnim kada je u pitanju saradnja sa Škorpijom ili Jarcem. Blizanci vam daju obećanje koje verovatno neće ispuniti.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI
Poziija Merkura vam u velikoj meri odgovara, naročito ako se radi o poslu u kome je potrebno da pokažete sposobnost dobre komunikacije, spremnost da radtite honorarno i prekovremeno ali ipak, situacija i pored toga verovatno neće biti tako povoljna kako biste vi želeli. Pun Mesec u Ribama vam odgovara ako se bavite umetnošću ili sportom. Ipak, ima mnogo nepoznancima na novom poslu da biste bili spokojni.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER
Pun Mesec u vašoj astrološkoj kući inostranstva donosi vam mnogo toga interesantnog i verovatno ćete biti dobro raspoloženi ako budete imali prilike da razgovarate sa nekim ko dolazi iz inostranstva.Ne ulazite previše u bilo kakvu poslovnu varijantu koja vam se čini prilično sumnjivom. Verujete da možete da se sretnete sa nekim ko bi mogoa da vam da korisne iformacije u vezi sa poslom od koga mnogo očekujete a tiće se rada u nekoj dalekoj, moguće prekookeanskoj zemlji.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO
Želite da dobijete priliku da se sretnete sa nekim od koga očekujete pomoć.Niste u stanju da dobro procenite situaciju. Verujete da je moguće da sami dođee do nekih važnih zaključaka ali u stvari mnogo toga niste u stanju da uraidite bez pomoći sa strane. Nemojte se previše nervirati ako vam situacija ne bude išla u prilog. Nemate način da dokažete nekom da imate dobre namere jer ste prilično konfuzni i niste u stanju da uraidte ono što od sebe očekujete.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO
Pun Mesec u Ribama čini vas opterećenim razmišljanjima o nečemu što vam izgleda realno uz pomoć onih koje imate poverenja. Ako vam je potrebna pomoć nekog ko se bavi alternativnom medicinom ili psihologijom, nemojte se ustezati da potražite jer vam mnogo toga nije jasno po nekom veoma važnom pitanju. Ako planirate rad sa strancima možete prolongirati posao ili možete biti prilično naivni. Dobijate šansu da se sretnete sa osobom koja je dugo živela u inostranstvu.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA
Tranzit Maras i Venre vas čini spremnim da se upustite u razgovor sa nekim ko se bavi sportom ili umetnošću a ko je spreman da vam učini neku vrstu usluge ili da vam pomogne da se snađete u jednoj veoma komplikovanoj situaciji. Nemojte se previše nervirati ako vam jedan Jarac ili neka Škorpija ne budu pokazali lojalnost koja vam je potreban.Imate mogućnost da nadoknadite troškove i gubitke koje ste imali u vezi sa nekim povećim projektom.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO
Tranzit punog Meseca preko znaka Riba čini vas spremnim da uđete u posao koji bi mogao da vam omogući da potignete uspeh o kome maštate. Nemojte biti previše ambiciozni u vezi sa nečim što nema realne šanse da uspe, naročito ako se radi o poslu sa vatrenim znacima. Nekome je veoma bitno da pridobije vaše poverenje. Ako budete u prilici da se sretnete sa Bikom ili Ovnom, verovatno ćete morati da se ubeđujete oko bitnih pitanja.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS
Očekujete mnogo od vaših bližnjih ali vam verovatno niko nečće pomoći u onoj meri u kojoj očekujte ili će pokazati preteranu brigu u vezi sa nekim problemima koje vi ne smatrate bitnih. Uopšte ne razumete zašto vas doživljavaju drugačije nego ranije i zašto vas kritikuju. Verujte da ćete moći da ubedite nekog u koga imate veliko poverenje da vam pruži još jednu šansu na poslu. Nemojte oklevati da pozovete jednog Lava u koga imate veliko poverenje.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS
Sve što ima veze sa umentošču ili kretivnim poslom ide vam od ruke. Najbolji način da se rasteretite stresa je da se posvetite nekom hobiju koji vam ide od ruke. Trudite se da nađete način kako da unovčite svoje talente ali niko nije voljan da vas plati koliko tražite. Moguć je međutim poziv iz neke udaljene zemlje sa kojom niste mislili ikada da ćete sarađivati. Možete imati poverenja u nekog drugog Jarca ili u Devicu sa kojom se u poslednje vreme dobro slažete.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS
Pun Mesec u astrološkoj kući posla i novca može doneti dosta zanimljivih ponuda o kojima niste razmišljali. Verujete da će vam neko pružiti šansu moguće osoba sa kojim ste se nekada veoma lepo slagali. Dobijate mogućnost nastvka posla u domenu umetnosti ili medija ali pod uslovima koji vam mogu izgledati nezadovoljavajući. Veze sa strancima mogu biti za vas prilično intrigantne i vi ćete prema njima biti nepoverljivi.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES
Dobijate priliku da se upoznate sa važnom osobom koja bi mogla da vam bude veoma draga i sa kojom možete uspostaviti dobru komunikaciju ako budete dovoljno strpljivi ili ako budete pokazali dobru voljuza saradnjom. Nemojte ulaziti u posao sa osobom sa kojom ste bili u emotivnim odnosima jer se to može pokazati kao veoma loš potez. Mogući su dobici u igrama na sreću ili ćete dobiti ponudu u vezi sa honorarom koji će biti neočekivano visok.

Pogledajte još