HOROSKOP ZA 2. SEPTEMBAR: Rakovi - ne raspravljajte se sa dragom osobom, neko očekuje tajni sastanak sa Ribama

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Merkur koji vlada vašom astrološkom kućom komunikacije, putovanja i biznisa u Vagi vam donosi mogućnost uspostavljanja dobrog odnosa sa onima koji su poznati u javnosti.Rođeni početkom znaka trude se da osvoje naklonost nekog ko je prilčno nepouzdan ii ne pokazuje koliko je zainteresovan za nastavak veze. Tranzit Meseca preko Bika u drugoj polovini dana, donosi mogućnost rešavanja finansija.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Nemojte dozvoliti da vas Vaga ili Bik pokolebaju sa pričom za koju nema osnova a tiče se osobe koja vam je draga ili njene familije. Možete se uzdati u svoju procenu, posebno ako vas interesuje saradnja sa Jarcem ili Škorpijom, a tranzit Merkura donosi nove poslovne mogućnosti. Ako ste se tek s nekim upoznali, ne insistirajte na nečemu što partneru smeta.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Predstavnici vašeg znaka se postavljaju danas autoritativno u toku prepodnevnih sati zahtevno a da toga nisu svesni. Partner može imati osećaj da mu nešto prebacujete, naročito ako ste na početku veze a nije mu jasno šta. U stvari verovatno ne želi da prihvati vaše kritike koje mu često upućujete zbog vaše nervoze.Nekome je veoma bitno da sa vama bude u dobrim odnosima radi nastavka saradnje.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Pokušajte da se ne raspravljate sa osobom koja vam je draga naročito ako znate da je u pravu. Neće vam poći za rukom da je ubedite u ono što želite ako budete uporni, sa drugačijim stilom, više ćete postići.Bilo bi dobro da budete fer i da partneru date na znanje da vam je stalo do njega. Slobodni Rakovi i očekuju da im se javi neko koga poznaju s posla.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Naglašeno astrološko polje karijere i posla sa tranzitnim Jupiterom i Suncem, Uranom danas na vas može delovati dvostruko. Oni koji su od skora u vezi, verovatno su fascinirani partnerom, naročito ako se radi o jednom Biku ili Vagi. Ako spadate u one koji su dugo u vezi, niste uvereni da je partner u potpunosti iskren. Ne ulazite u paralelnu vezu ma kako vas to privlači.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Pozicija Meseca i dalje vas čini pomalo nervoznim naročito u toku prepodneva dok bude prelazio preko Ovna jer biste želeli da započnete novi projekat sa nekim ko je izuzetno ambiciozan.Verujete da možete da se pomirite sa jednim Lavom,naročito ako se radi o osobi koju viđate na poslu. Jedna Vaga ili Vodolija mogu privučeni vašom pažnjom.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Tokom prepodneva dok Mesec bude prelazio preko znaka Ovna rođeni u poslednj dekadi znaka mogu očekivati interesantnu poslovnu ponudu od nekog ko je već afirmisan u okviru neke velike firme ili radi u velikoj firmi. Ako tražite posao, naći ćete ga preko jednog Bika koji se možda dovumio kada je u pitanju saradnja sa vama ali će vam ipak pružiti šansu.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Jupiter koji vlada vašom astrološkom kućom novca i posla i Neptun koji vlada vašom astrološkom kućom radosti, zadovoljstva, ljubavi u izazovnom aspektu donose nove mogućnosti rođenima u oktobru i početkom novembra. Saradnja sa uspešnim osobama, sa umetnicima ili sa onima koji imaju neku vrstu vizije, donosi vam veliko zadovoljstvo. Mogućnost poziva od jednog Raka u vezi sa radom sa strancima.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Saturn koje vlada vašom astrološkom kućom novca i posla i koji vam donosi mnogo interesantnih ponuda ali tek u najavi može vas učiniti prilično svojeglavim ako se radi o poslu za koji niste sigurni da li treba da prihvatite ili ne. Nekome je bitno da se sa vama sretne i da vam pomogne da se snađete u nekim novim okolnostima. Imate način da rešite stambeni problem a da toga niste ni svesni.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Naglašeno astrološko polje karijere, autoriteta sa tranzitnim Merkurom donosi mogućnost napredovanja onima koji su sigurni u sebe i koji žele da po svaku cenu napreduju u domenu posla koji bi mogao da im se vrlo brzio isplati. Ako spadate u racionalne Jarčeve, posebno ako ste rođeni sredinom ili krajem 80tih, moguć je neočekivan poziv za posao koji vam može doneti veliki uspeh i satisfakciju.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Tranzitni Mesec preko vašeg znaka u prepodnevnim satima donosi mogućnost nervoze ili nespokojstvo kad je u pitanju saradnja sa nekim ko je popularan u javnosti. Verujete u mogućnost nastavka saradnje sa osobom koja vas je više puta izneverila ili je menjala koncepciju. Trudite se da uradite sve što je do vas, naročito po pitanju odnosa sa jednom veoma ambicioznom osobom koja vas doživljava kao konkurenciju.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Verujete da ste na pravom putuju po pitanju posla i odluka koje se tiču svakodnevnih obaveza. Mnogi smatraju da ste nedovoljno informisani ili da se preveliki optimista, čak i idealista ali vi sebe vidite u drugačijem svetlu. Nekome je veoma bitno da se sa vama sretne negde gde bi mogao da razgovara o nekim važnim pitanjima. Očekuje da pristanete na neku vrstu tajnog sastanka.

Izvor: conopljanews.net

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.