Terassa lounge Žurke tokom cele nedelje

Od ponedeljka do nedelje na jednom mestu možete uživati u najboljim svetskim hitovima koje za vas puštaju najpoznatiji di-džejevi. Uz odlične koktele, fenomenalan pogled na Kalemegdansku tvrđavu, lepe momke i devojke, provod je definitivno zagarantovan.

Pre svega, svakog radnog dana od 18:00 na Terassi imate priliku da uživate u After Work lounge atmosferi. Utorak na Kalemegdanu rezervisan je za žurku pod nazivom Hot pot, koju odlikuje tvrđi zvuk i podržana je od strane kreatora #samotvrdo.

Terassa Lounge je od ove godine po prvi put u svoj program kultnih žurki uvrstio je i "R'n'B" veče što se pokazalo kao pun pogodak, pa tako svakog četvrtka možete da uživate u najpopularnijim svetskim hitovima. Petak i subota rezervisani su za najbolje di-džejeve koji svakog vikenda prave najbolju atmosferu.

Da je zaista tako dokazuje posećenost “Terassa lounge” kluba koji je svakog vikenda ispunjen do poslednjeg mesta. S obzirom na to da leto još uvek traje, klaberi će bez problema I dalje moći da uživaju u opuštenoj atmosferi I najboljem provodu.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.