FATALNA VEZA: Zbog čega slobodne devojke pristaju na vezu s oženjenim muškarcem

1. Pokazuju spremnost da se vežu

Kao prvo – oženjen je, što znači da je pokazao spremnost da se posveti braku, ženi, deci možda, a sada i vama. Muškarci koje ste do sada sretali su bili promašaji, imali problem da se obavežu jednoj ženi, dok kod oženjenog muškarca to nije problem. Ako su uradili jednom, mogli bi opet.

2.“Odrasli su”

Oženjeni muškarci su uglavnom odgovorni, imaju karijeru, dobar posao. Znači da su odrasli u odnosu na sve one “pionire” s kojima ste bili. Otuda i potreba da budete s njim i ignorišete činjenicu da je zauzet.

3.Nema problem da ti pomogne u rešavanju nekih intimnih problem

Pun je razumevanja za vaše problem i intimne stvari koje niste mogli da delite s prethodnicima.

4.Čini da se osećate dobro u vezi sebe

Kada oženjeni muškarac flertuje s vama, razgovara ili spava s vama, znači da je spreman da preuzme rizik kako bi proveo društvo s vama. To vas čini zadovoljnim, a samopouzdanje vam zbog toga raste do neba.

5.Svaki minut s njim je poput avanture

Zbog same činjenice da mu možete uništiti brak, ma koliko to surovo zvučalo, svaki minut s njim je avantura. Adrenalin koji vas “radi” je toliko jak da je osećaj neprevaziđen.

Ne mislite da osuđujemo ili opravdavamo prevari, niti da vas hrabrimo na vezu s oženjenim muškarcem, ali… S obzirom da je to nešto što nije neobično, samo želimo da vam skrenemo pažnju na prednosti veze s njim.

Izvor: nadlanu

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.