POKOSIO GA: Automobil udario skejtera

Jedna osoba povređena je kao pešak oko 02.30 časova u Ulici Blagoja Parovića 4 i pod sumnjom da ima prelom desne potkolenice, prevezena je na VMA.

Udes se dogodio, kada je pešaka, koji je vozio skejt, udario automobil, istakla je portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Dvojica mladića povređena su u udesu, koji se dogodio oko 23.25 časova u Trgovačkoj ulici, kazala je Macura.

Mladić star oko 20 godina, vozač, zadobio je povredu glave, a mladić star oko 21 godinu, koji se nalazio na mestu suvozača, imao je razderotinu glave, rekla je Macura i dodala da su obojica prevezeni na VMA, rekla je portparol Hitne pomoći.

Ženska osoba stara oko 27 godina u udesu oko 20.20 časova na uglu Bulevara Kralja Aleksandra i Ulice Mite Ružića zadobila je povredu kuka i posekotinu dlana, a prevezena je na VMA, istakla je Macura.

Muškarac star oko 40 godina, vozač, u udesu oko 21.15 časova na Zrenjaninskom putu zadobio je povredu kuka, ali je odbio da bude prevezen u bolnicu, dodala je portparol Hitne pomoći.

Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 105 intervencija od kojih 20 na javnim mestima, precizirala je Macura i dodala da su se od hroničnih bolesnika lekarima najčešće obraćali srčani, astmatičari, hipertoničari i osobe sa malignitetima.

Izvor: b92.net

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.