DIRECT MEDIA NACIONALNI ŠAMPION Pravi primer poslovnog uspeha

Vodeći medijski sistem u regionu, Direct Media proglašena je za Nacionalnog Šampiona 2015/16 od strane European Business Awards (EBA), programa nagrađivanja najuspešnijih kompanija Evrope.

Osvajanjem priznanja, Direct Media je prepoznata kao jedan od primera poslovnog uspeha na evropskom nivou i kao kompanija koja aktivno demonstrira vrednosti EBA nagrade: Uspeh, Inovaciju, Etičnost i Internacionalni mentalitet. Direct Media je izabrana za Nacionalnog šampiona EBA zahvaljujući doprinosu razvoju tržišta oglašavanja kroz uvodjenje tehnologija RTB (Real Time Bidding), oglašavanja na Tviteru, kreiranju inovativnih kampanja poput Telenor Bankara, kao I zbog aktivnog učešća u unapredjenju šire zajednice kroz društveno odgovorno poslovanje.

Pored Direct Media, priznanje Nacionalni Šampion za Srbiju su dobile kompanije: Keprom, PS Fashion design, Bel Medic, Beogradski aerodrom Nikola Tesla JSC, Agrounik, Delhaize Serbia, Belit, City Express doo, Atria Group, Karin Komerc MD, Saga d.o.o. i Meter&Control.

European Business Awards se održava devetu godinu za redom u cilju podrške razvoju poslovne zajednice u Evropi. U 2015. godini se za 10 kategorija EBA nagrade prijavilo 32.000 kompanija iz 33 zemlje evorpskog kontinenta.

Nagrada Nacionalni Šampion direktno nominuje kompanije u sledeći krug takmičenja, u kojem će internacionalni žiri i evropska internet publika na dalje ocenjivati kandidature, sa mogućnošću osvajanja novih prestižnih nagrada.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.