HOROSKOP ZA 5. SEPTEMBAR: Biće ovo konfuzan dan za pojedine znakove

OVAN (21.3.- 20.4.)

Napet aspekt između Sunca i Meseca u može doneti konflikt s nekim ko vas često nervira ili uspeva da vas provocira. Trebalo bi da budete mnogo oprezniji u radu sa onima koji vam kontriraju a usredsređeni ste na njih, hteli ne hteli. Moguća vest od nekog ko živi u nekoj dalekoj zelji.Mesec u napetom aspektu sa Suncem i Neptunom čini vas pomalo konfuznim.

BIK (21.4.- 21.5)

Poslednja Mesečeva četvrt u vašoj astrološkoj kući posla i novca donosi ideju u vezi sa novim poslom. Ovo bi mogao biti povoljan dan po pitanju proširenja saradnje sa Rakom, nekim drugim Bikom ili Devicom. Ribe štite vaše interese a Lav može biti veoma naporan kao saradnik. Nađite vremena za one koji su vam dragi i sa kojima se uvek na kraju, i posle manjih rasprava, dobro razumete.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

Bilo bi dobro da se maksimalno posvetite nečemu što ste uradili do pola i odustali ili nekom novom poslu koji vam omogućava da rešite finansijsko stanje..Ako se radi o saradnji sa Rakom Lavom li Jarcem, budite spremni na konstruktivan razgovor.Nemojte unositi emocije u posao. Moguće uvećanje prihoda iz nekih neočekivanih izvora.

RAK (22.6. – 22.7.)

Prilično se detinjasto postavljate prema nekim bitnim pitanjima. Moguće da ste skloni čestim promenama raspoloženja i da zbog toga iritirate one na koje ste usredsređeni u svom radu. Možete biti pomalo skloni melanholiji i nedovoljno strpljivi prema Devici.Mesec u poslednjoj četvrti čini vas pomalo konfuzni.

LAV (23.7.- 22.8.)

Poslednja Mesečeva četvrt u vašoj astrološkoj kući prijatelja i javnosti čini vas spremnim na neki kompromis. Moguće da ste u procepu između onoga što vi mislite da je ispravno i između onoga što vam drugi govore da treba da uradite.Nemojte ulaziti u raspravu sa Ribama, Devicom ili Rakom jer nećete uspeti da ih ubedite u ono što želite.

DEVICA (23.8. – 22.9.)

Spremni ste da na odlučan način rešavate probleme koje se tiču vaše karijere. Vaša energičnost vam donosi nove mogućnosti. Nemojte se previše okupirati onim što vam drugi govore, pokušajte da sami rešite svoje probleme. Roditelji vam daju na znanje da nisu zadovoljni vašim odlukama, naročito ako ste mladi ili vam ograničavaju mogućnost donosešnja samostalnih odluka.

VAGA (23.9. – 22.10.)

Poslednja Mesečeva četvrt u Blizancima donosi vam pojačinu kreativnost. Nekome je veoma bitno da se sa vama pomiri ili da vas nagovori da započenete zajednički projekat.Verujete da možete da se snađete u situaciji koja je veoma izazovna, naročito ako ste umetnik ili radite sa umetnicima.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

Odgovara vam pozicija Jupietera ali ne i aspekt koji obrazuju Sunce i Mesec zbog čega možete biti netrpeljivi prema jednom Lavu ili Raku.Osećate potrebu za odmorom ili za nekim drugim aktivnostima od onih kojima se redovno bavite. Dobru saradnju možete ostvariti sa Jarcem.

STRELAC (23.11.- 21.12.)

Dobro se slažete sa Vodolijom i Blizancima koji vam daju na znanje da možete da na njih računate. Ipak, pazite kakve planove pravite sa Rakom ili Jarcem može vas neprijatno iznenaditi.Moguć poziv za susret negde van mesta u kome živite ili će neko ko dolazi u vaš grad želei dase sretne sa vama.

JARAC (22.12.- 20.1.)

Jedan od napornijih dana ako vam treba podrška osoba koje su vam iz bilo kojih razloga neophodne da biset završili posao. Verujte da vas jedan Lav svesno iritira da bi provocirao da kažete šta mislite o saradnji sa njim. Ribe podržavaju vaše ideje u vezi sa poslom sa strancima.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)

Ne odgovara vam aspekt koji obrazuju Sunce i Mesec jer se to odražavana vašu saradnju sa strancima. Moguće da ste rastrzani između onoga što vi mislite o novom projektu i što vam sugeriraju vaše kolege sa kojima često dolazite u sukob. Očekujete vest o novcu. Dobijate poziv za susret sa Lavom.

RIBE (20.2.- 20.3.)

Moguć konflitk sa jednim Ovnom koji vam nije uvek bio naklonjen pa bi i danas moglo doći do nepotrebne rasprave. Ako ste u prilici da se sretnete sa Bikom ili Rakom, bićete zadovoljni ishodom razgovora. Mnogima je stalo da sa vama nastave saradnju čak i ako imaju nekakvih primedbi na vaš račun.

Izvor: conopljanews

Pogledajte još