NOVA SEZONA: Upoznajte učesnike VELIKOG BRATA

Branislav Krstić

Prvi ukućanin dolazi iz Aleksinca. Po zanimanju je rudar i radi u rudniku Soko. Ukoliko osvoji prvo mesto kupio bi stan, lokal za sestru i taksi stanicu.

Barbara i Tina Šegetin

Sestre iz Rijeke koje se bave modelingom i vole da slušaju narodnu muziku. Barbara je po struci menadžer marketinga, a radi kao hostesa.

Tina želi da radi isključivo za sebe, a drugi za nju. Interesuje je zabava, nema komplekse i nije se nikada zaljubila na prvi pogled.

Aleksandar Ralević

Aleksandar je iz Crne Gore i toliko je lenj da mu tata donosi čašu vode. Ima svoje lovište i uživa u lovu.

Stefani Banić

Ona je zaljubljive prirode. Dolazi iz Splita. Po struci je trgovac, ali trenutno nije zaposlena. Ne voli da se druži sa devojkama jer je nerviraju ženske priče. Za sebe kaže da je vampirica.

Darko Spejko Petkovski

Dolazi iz Kumanova i profesionalni je fitnes trener i model. Sada ima školu košarke. U slobodno vreme bavi se crtanjem i pisanjem pesama. Novac od pobede bi potrošio u humanitarne svrhe i za razvoj njegove škole košarke.

Andrea Jakimovski/Stojan Jakimovski

Ova učesnica je imala dva profila. Dolazi iz Tetova. Osam godina je bila policajac. Ima dvoje dece, ćerku i sina. Centar za socijalni rad joj ne dozvoljava da viđa decu. Misli da je najbolje što je svet stvorio ženski pol, pa se odlučila na promenu pola i sada sebe predstavlja kao Andreu - bivšeg Stojana i bivšeg policajca.

Ervin Mujaković

Dolazi iz Sarajeva i mnogo voli žene. Ljudi misle da je pripadnik LGBT populacije jer posvećuje mnogo pažnje svom telu. Često se depilira i čupa obrve.

Zorica Marković

Ona je iz Beograda, kuvarica i kafanska pevačica sa zavidnim stažom. Ceo svet je obišla pevajući. Pre šest godina je prestala da se bavi pevanjem, ali zato i dalje odlično kuva.

Goran Todić

On je iz Komiže. Uživa u svim ekstremnim sportovima, obožava ronjenje, moderno padobranstvo, base jump. Živi sa svojom partnerkom koju obožava. Čuvao je Penelope Kruz, Dženifer Lopez, Silvija Berluskonija i mnoge druge.

Porodica Vasić

Veliko iznenađenje bilo je to što se u Velikom bratu po prvi put nalazi cela porodica. Oni su iz Male Plane i ušli su u kuću sa dva sina.

Luka Mišnić - Luća Hejter

Naziva sebe tvorcem srpskog slenga. Sa Banovog brda je i kaže da je došao da se bori. Kada bi osvojio glavnu nagradu posvetio bi je bratu i reprerima. Kaže da je u vezi ali to je komplikovano. Trudiće se da bude u "zenu" i nada se da neće biti zloupotrebljen u kući Velikog brata od strane ženskog roda.

(old_image)

Ivona Milovanović

Žene vidi kao vodiče kroz život. Završila je Visoku školu za farmaceuta, radila je razne poslove, a trenutno uživa u životu. U dugoj je vezi. Za sebe misli da nije toliko lepa koliko je harizmatična. Sebe vidi na javnoj sceni.

(old_image)

Anton Kopajtić

Anton je iz Zagreba. Mnogo ga nerviraju laž i nepravda. Često se družio sa ženama lakog morala i nije zaljubljive prirode. Kaže da ne zna da li ima dece. Tvrdi da nema taktiku i da će u kući biti prirodan.

(old_image)

Izvor: Nadlanu

Pogledajte još