NEDELJNI HOROSKOP (ponedeljak 7. septembar - nedelja 13. septembar)

OVAN (21.3.- 20.4.)

Posao - Trebalo bi da se maksimalno orijentišete ka inostranstvu i da iskoristite prilike koje vam se pružaju u ovom periodu. Dobijate priliku da nađete posao u velikim firmama. Ako ste mladi, radite na svom stručnom usvaršavanju.

Novac – Vešti ste u finansijskim transakcijama i trebalo bi da sredite situaciju na tom planu. Neko vam pomaže da rešite dilemu.

Ljubav – Ako često idete na put, moći ćete da ostvarite ljubavnu vezu sa nekim ko vam se odavno dopada. Nemojte olako ulaziti u paralelnu vezu ma koliko vas to privlačilo čak i pod izgovorom da vam je potrebno vreme da shvatite šta želite. Pod posebnim ste izazovom, naročito ako vam je stalna veza u krizi.

Astro savet – Budite oprezni u radu sa uniforisanim licima.

BIK (22.4.- 21.5)

Posao - Ambicija vam je velika ali okolnosti nisu baš sjajne jer je i konkurencija velika. Moraćete da se prilagodite nekim novim okolnostima koja će vam nametnuti Lav i Rak. Prihvatite njihove predloge, posebno ako dolaze posredstvom Škorpije.

Novac – Mogući su vanredni dobici ili novac preko osobe koja živi u inostrnastvu. Bilo bi dobro da igrate igre na sreću, čak i ako to nikada ne radite.

Ljubav – Prva dva dana su napeta i možete imati utisak da ste u neizvesnosti a nakon toga počinje period zatišja pred buru. Nešto bi trebalo da se dogodi, započne ili okonča. Moguć je početak veze ili romantičan susret.

Astro savet – Ne uzdržavajte se od pokazivanja svojih osećanja. Više se krećite.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

Posao - Možete doneti pogrešne zaključke, reći ono što ne treba ili biti previše površni u proceni situacije. Ne slušajte Strelca nego Vodoliju.

Novac – Mogući su neočekivani dobici preko poslovnog ili ljubavnog partnera.

Ljubav – Dani koji su dobri za novac, povoljni su i za ljubav, posebno sa onima koji se bave poslom sličnim vašem. Budite spremni na kritiku jer partner jedva čeka da napravite neku grešku da bi imao razloga da vas kritikuje.Moguće je novo poznanstvo krajem perioda.

Astro savet – Dobro znate šta treba a šta ne treba i da radite i da pričate.

RAK (22.6. – 22.7.)

Posao - Veoma naporan period jer ćete morati da se prihvatite nekih novih obaveza koje ste želeli da ostavite za neko drugo vreme kada budete raspoloženjiji. Neko će vas podsetiti da bi trebalo da održite reč i da što pre ispunite obećanje.

Novac – Pokušaćete da nešto izmanevrišete ili da se dogovorite s nekim, ali ćete morati da pristanete na njegove uslove. Biće nepopustljiv. Povoljan period, kako za igre na sreću tako i za drugu vrstu dobitaka.

Ljubav – Sredinom sedmice srešćete nekoga ko će vam se dopasti. Pitanje je međutim da li ćete želeti da nastavite viđanje jer ste preopterećeni poslom a i nekim brigama. Nemojte dozvoliti da se to odrazi na vaš ljubavni život.

Astro savet – Ne bi trebalo da se zamerate Devici, Strelcu i Jarcu, ionako ste im dužnici.

LAV (23.7.- 22.8.)

Posao - Prilično ste naivni po mnogim pitanjima. Pokušavate da se prilagodite uslovima rada ali ćete ipak poželeti da se bavite nekim potpuno samostalnim poslom koji vam pruža mogućnost u vezi sa putovanjima.

Novac – Dobijate šansu da zaradite neki novac preko posla koji nije vaša uska specijalnost, ali ćete ga verovatno prihvatiti.

Ljubav – Lakomislenost se ogleda i u sferi ljubavi ali postajete ipak mnogo prilagodljivji, i spremni na neku vrstu obračuna zbog uvreda iz prošlosti nego za ljubav. Ako želite da nastavite vezu, oprosite partneru greške.

Astro savet – Sledite svoje srce a ne savete drugih, ma koji segment života da je u pitanju.

DEVICA (23.8. – 22.9.)

Posao - Možete pomisliti kako ćete brzopotezno nešto da sredite, bilo da se radi o stambenom prostoru ili o privatnom biznisu. Bilo bi bolje da dobro razmislite u šta se upuštate, pre nego što samostalno započnete bilo šta.

Novac – Dobijate mogućnost da povratite neki novac ili nešto što vam po zakonu pripada. Nemojte se nervirati ako vam neko bude osporavo prava, ma o čemu da se radi.

Ljubav – Mlade Device se ne snalaze najbolje u ljubavi zato pazite s kim se upuštate u vezu. Ako ste u zrelim godinama, nemojte dozvoliti da poslovni i porodični problemi utiču na vaš odnos s partnerom. Krajem sedmice predstoji izlazak s društvom starih prijatelja gde možete sresti nekoga ko će vam se dopasti.

Astro savet – Smanjite obroke.

VAGA (23.9. – 22.10.)

Posao - Ako ste rođeni početkom znaka bićete u situaciji da napravite dobar posao sa strancima. Ako ste međutim rođeni sredinom ili krajem znaka, pod većom ste tenzijom. Očekujete poziv od Raka, Stelca ili Lava koji će značiti uspeh na duže staze.

Novac – Nemate koliko vam je potrebno, ali ćete imati priliku da preko privatne fime nađete načina da uvećate prihode. Preko Bika i Jarca slede dobici.

Ljubav – Najradije biste započeli jedan otvoren razgovor s partnerom ali su svi izgledi da ćete reći mnogo toga što ne treba. Prenaglašene emocije mogu da stvore pogrešan utisak, bez obzira da li ste udvarate ili ste pomalo ljuti.

Astro savet – Iskorisite dobre šanse na poslu.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

Posao - Ukoliko vam se ne bude svidelo ono što će vam reći Blizanci ili Devica nemojte se upuštati u raspravu. Bolje ne otkrivajte svoje adute. Nemojte biti sumnjičavi prema onima koji vam predlažu nove poslove. Biće to prava prilika za vas. Dobro se slažete sa Bikom i Jarcem.

Novac – Finansijsko stanje se će biti sve bolje. Preko Raka, Jarca i Škorpije, najbrže rešavate problem.

Ljubav – Ako ste u vezi sa drugom Škorpijom, Vodolijom ili Ribama početkom perioda predstoje prijatni susreti. Jedan ste od znakova koji bukvalno može da bira, između Jarca, Bika, Vage, Strelca, Riba. Imate priliku za avanturom na kraćem putu ili poslovnom sastanku.

Astro savet – Više se odmarajte.

STRELAC (23.11.- 21.12.)

Posao - Ne gubite vreme i energiju na bilo šta osim na karijeru. Sada je momenat da ulažete u svoju budućnost. Imate sve što vam je potrebno osim dobre organizacije. Neko će vam se naći pri ruci kada vam to bude potrebno. Iskoristite podršku drugog Strelca, Jarca, Raka i Lava.

Novac – Dobijate ono što vam pripada ili obećanje koje će ispuniti onaj koji treba. Ako se to ne dogodi, vi ćete zapretiti zakonskim merama i dobiti svoj deo.

Ljubav – Cenite više sebe ali se tako i postavite prema partneru. Ne ulazite u rasprave u koje će pokušati da vas uvuče da bi vam nametnuo osećaj krivice. Počnite novu vezu ili unesite neke promene u odnos sa sadašnjim partnerom. Slobodni Strelci imaju široku mogućnost izbora.

Astro savet – Nijednu odluku nemojte donositi u afektu.

JARAC (22.1.- 20.1.)

Posao - Ne samo da ste opterećeni svojim brigama nego i tuđim. Pokušajte da ipak privedete kraju svoje poslove i svoje zamisli, budite sami sebi na prvom mestu.

Novac – Vaš savet će biti potreban nekome ko u vas ima veliko povrenje. Ako se radi o odnosu sa nekom trećom osobom, ne mešajte se, samo dajte svoje mišljenje.

Ljubav – Ovo je period samoće ili razmišljanja o sebi, svom životu, vraćanje uspomenama, analiziranje propusta. Možete raditi sve što ne treba. Ako već birate samoću, onda je koristite mudrije. Na pomolu je tajna veza ili susret koji bi mogao da vam iz korena promeni život.

Astro savet – Više se odmarajte i imajte samopouzdanje kada je ljubav u pitanju.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)

Posao - Dobro se osećate u društvu inventivnih osoba. Skupićete ekipu saradnika sa kojima možete da ostvarite svoju zamisao. Veoma dobar period u kome ćete pokazati svoju inventivnost i smisao za biznis, posebno sa strancima. Za mlade Vodolije nastupa povoljan period za stručno usvršavanje.

Novac – Tu ste već na klizavom terenu. Nemojte brzipleto davati novac kome god stignete ili ga nepromišljeno ulagati u neki posao. Vratite dugove.

Ljubav – Povoljan periodi, posebno za izlaske i susrete na putovanjima. Možete očekivati udvaranje sa više strana, ali ste pomalo i naivni. Laskanje vam prija. Strelac će pokušati da vas osvoji.

Astro savet – Po mnogim pitanjima ste previše sigurni u sebe ili pomalo naivni.

RIBE (20.2.- 20.3.)

Posao - Imate potrebu da proširite poslove ili ćete dobiti neke nove ponude koje nećete moći da olako odbijete. Neko će vam ponuditi saradnju sa strancima. Imate mogućnost napredovanja na poslu.

Novac – Najbolji izvor prihoda je rad sa strancima, posebno sa nemačkim jezičkim područjem. Ako ste mladi, predstoje dobici preko roditelja. Mogući su poveći dobici preko igara na sreću.

Ljubav – Ukoliko ste slobodni, posao, posebno u finansijskoj instituciji ili u nekom stranom predstavništvu pruža mogućnost za novo poznanstvo. Ribe koje su u dužoj vezi ili braku, rešavaće važne životne probleme. Udvara vam se neko na poslu.

Astro savet – Iskoristite dobre prilike na poslu. Pazite se povreda.

Izvor: conopljanews.com/Nadlanu

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.