fbpx

Hju Grant kaže da se napokon skrasio

LONDON, 26. januara 2007. (Beta-AFP) - Britanski glumac Hju Grant (Hugh) (45) izjavio je da se napokon "skrasio" i da je "divno" što je našao srodnu dušu, u Džemajmi Kan (Jemima Khan) sa kojom je tri godine u vezi.

"Istina je da mi je trebalo mnogo vremena da se skrasim", rekao je Grant na konferenciji za novinare u Londonu, povodom premijere svog novog filma. "Moj život je sada sređen", dodao je ali i nepomenuo da su za njega, žene i dalje "nerazumljive".

"Volim ja i dalje da igram plejboje ili Don Žuana, ali me više ne privlači nijedan aspekt tih likova. Sećam se da sam u filmu `Bridžet Džouns: na ivici razuma' igrao Danijela Klivera, i da sam smatrao čudnim da žene privlači neko ko je takav gad. Ali, žene su nerazumljive", naveo je Grant.

Glumac koji u novom filmu "Music and Lyrics" igra pevača i pijanistu je takođe rekao da mu se čini da je greškom izabran za tu ulogu.

"Ja mnogo maštam o različitim ulogama, ali lik rok zvezde nije spadao u to maštanje. Svi moji prijatelji mi se smeju", objasnio je on i precizirao da u kolekciji čuva jednu pesmu s Evrovizije i da ima i jedan mjuzikl iz 1970-ih godina.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.