PROŠLO JE 7 GODINA OD SMRTI DINA DVORNIKA Dirljivi status njegove ćerke raznežio sve koji su ga voleli

Pre tačno sedam godina Danijela i Dino zajedno su otišli na spavanje poslednji put. Ona je tokom noći tiho izašla iz sobe, ne budeći ga. Kada je nekoliko sati kasnije ipak došla u spavaću sobu kako bi ga probudila, shvatila je da Dino više nikada neće otvoriti oči.

Policija je u krevetu pronašla veliku količinu tableta za odvikavanje od droge kao i za terapiju Hepatitisa C a sumnja da je umro od predoziranja tabletama ubrzo je potvrđena.

Dino je rođen 20. avgusta 1964. godine u Splitu. On i njegov brat Dean Dvornik 1970-ih godina glumili su u nekoliko televizijskih filmova i serija, od kojih je najpoznatija serija „Naše malo misto“, koja je proslavila njihovog oca Borisa.

Dino Dvornik je jedan od pevača bez kojih je bukvalno nemoguće zamisliti ex-Yu scenu. Prvi je hrvatski muzičar koji je nakon rata nastupio u Srbiji i zato je u srcima mnogih sa ovih prostora imao posebno mesto. Hrvati su za tu njegovu ljubav imali manje razumevanja.

Dinovu fazu "Udri jače manijače" i danas rado koristimo.

Njegova ćerka Ella Dvornik na svoj Fejsbuk postavila je status kojim je želela da sačuva sećanje na svog oca ali i da podstakne na razmišljanje.

7 godina... Tko bi rekao da je tako dugo proslo? Kako godine brzo produ...cini mi se sto si stariji da je i brze. Imala...

Posted by Ella Dvornik on Monday, September 7, 2015

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.