DAN SE PO JUTRU POZNAJE: Pet načina da izgledate savršeno odmah nakon buđenja

1. Jedite proteine za doručak u obliku jaja ili jogurta

Istraživanja pokazuju da dame koje za doručak jedu proteine, u toku dana donose bolje odluke. Ne samo što će vam ovo pomoći da ne dobijete višak kilograma, već ćete imati i sjajnu, zdraviju kožu. Pored jaja, najbolji izbor je i jogurt.

2. Vežbajte ujutru, umesto kad se vratite s posla

Vežbanjem kontrolišete svoju težinu, vežbanje se bori protiv zdravstvenih problema. Ukoliko ste preumorni da vežbate kada se vratite kući sa posla, najbolje bi bilo da vežbe odradite ujutru. Tako ćete dan početi jednom zdravom navikom zahvaljujući kojoj ćete imati slobodno veče za odmor.

3.Popijte čašu vode dok se spremate

Kada nekoliko sati ne pijete vodu, vaš organizam dehidrira. Nakon sna, vašem telu je potrebna tečnost. Zato započnite dan jednom čašom vode, što će hidrirati vaš organizam, a vašu kožu učiniti zdravijom.

4. Popijte šolju zelenog čaja umesto kafe

Ukoliko niste ljubitelj čaja, trebalo bi da počnete da se navikavate na njega. Zeleni čaj je izvor antioksidanata, zahvaljujući kojim ćete izgledati mlađe sve vreme. A ako nikako ne možete bez kafe, popijte je nakon zelenog čaja.

5. Isprskajte svoje lice hladnom vodom

Kada se ujutru probudite sa podbulim krugovima ispod očiju, rešenje je boca za prskanje koju ćete tokom noći držati u svom frižideru. Hladna voda će tako osvežiti vašu kožu, i plus: ukoliko imate problema sa buđenjem, ovo će sigurno odraditi posao razbuđivanja.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.