HOROSKOP ZA 9. SEPTEMBAR: Rak će čuti dobre vesti, Jarčevi - bićete prevareni i iznevereni

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Aspekt između Meseca u Lavu i Merkura u Vagi pozitivno se odražava na predstavnike vašeg znaka. Imaćete priliku da se upoznate sa nekim ko će vam dati šansu o kojoj ste maštali. Ako planirate posao u medijima ili neki koji bi vam omogućio rad sa strancima, želje će vam se ostvariti. Venera je krenula direktnim hodom i donosi vam dobre prihode.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Naglašeno astrološko polje vašeg posla i novca i naglašeno astrološko polje kreativnosti donosi vam mnogo toga novog na polju posla. Verujete da možete biti uspešni u sferi umetnosti ali i nekretnina.Venera koja vlada vašom astrološkom kućom ličnosti i posla u Lavu direktnim hodom donosi neke nove mogućnosti u domenu privatnog biznisa.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Merkur koji vlada vašom astrološkom kućom ličnosti u Vagi u dobrom aspektu sa Mesecom koje vlada vašom astrološkom kućom novca i posla u Lavu donosi sjajne šanse u radu sa osobama koje imaju kontakt sa medijima, marketingom, sportom ili javnošću. Ne bi trebalo da se previše opterećujete nekim propuštenim šansama.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Naglašeno je astrološko polje posla tranzitnim Meseom u doborm aspektu sa Merkurom, planetom koja vlada vašom astrološkom kućom tajni, kreativnosti, bolesti i neprijatelja što vas čini nepoverljivim ali ne manje ambicioznim. Dobijate interesantne vesti od nekog ko vam često pomaže da se snađete u poslu do koga vam je veoma stalo.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Venera koja vlada vašom astrološkom kućom privatnog biznisa, doma i porodice, krenula je direktnim hodom preko vaše astrološke kuće ličnosti. Nemate dovoljno strpljenja za nekog ko pokušava da vam se nametnete na način koji vas pomalo nervira. Ipak, jedan Rak ili Bik uspeće da vas šarmiraju i da vas pridobiju za sebe.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

U potpunosti ste okrenuti poslu i zaradi. Mesec koje vlada vašom astrološkom kućom javnosti i popularnosti donosi vam mogućnost da se negde pojavite i da bukvalno zablistate. Ako želite da se pomirite sa nekim ko vas je duže vreme nervirao, napravite prvi korak ka tome. Ne ulazite u raspravu sa Blizancima.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Sunce u Devici gde je i Jupiter planeta inostranstva donosi nove mogućnosti na poslovnom planu i vreme je da se postavite krajnje autoritativno ali i taktično prema saradnicima. Pozicija Plutona i aspekt sa Mesecom čini vas nedovljno spremnim da se prilagodite na neke nove uslove na radnom mestu koje možda zahtevaju vaše veće angažovanje.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Merkur, planeta komunikacije brzim hodom ide preko Vage i može vas učiniti previše ambicioznim po nekim za vas veoma važnim pitanjima. Veoma značajan dan jer biste mogli doneti važnu odluku koja bi mogla na duži rok da bude povoljna po vas u finansijskom pogledu.Današnja poslovna ponuda može biti za vas veoma izazovna

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Ako ste sigurni da ste na pravom putu ka uspehu, ne postavljajte svoje uslove koje drugi ne mogu ispuniti.Svesni ste svojih potencijala i ne želite da raspite svoju energiju i vreme na one koji bi mogli da i sami nešto nauče o poslu. Mnogi se oslanjaju na vas i pokušavaju da vam na diskretan način u stvari daju na znanje da očekuju da vi završite i njihov deo posla jer ste u tome iskusniji.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Pozicija Merkura, planete biznisa u astrološkoj kući inostranstva i Mars u Lavu za vas mogu biti nagoveštaj prepreka na poslovnom planu.Imate utisak da je neko spreman da prekrši dogovor i da vas izneveri, da vam ne učini po volji, da vas čak i prevari. Situacija u svetu biznisa nije jednostavna i moraćete, ako se bavite privatnim biznisom ili želite da ga započnete, da budete posebno oprezni u radu sa Ribama, Škorpijom ili Jarcem.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Prijatno vam je u društvu osoba koje imaju razumevanja za vas i koje se trude da vam pomognu da što pre rešite jedan važan probleme. Moguć je sastanak sa nekim ko će vas angažovati za radu u nekoj velikoj privatnoj firmi. Nemojte donositi odluke pod uticajem Ovna ili Bika.Ovo bi mogao biti za vas veoma stresan dan ako niste u stanju da tolerišete uzdržano ponašanje saradnika koje vam u stvari ide na nerve.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Trudite se da niko ne primeti da vam nije baš jednostavno da se odlučite za posao u firmi u kojoj postoji čelična disciplna i da želite da se priviknete na neku novu situaciju koja vam ne odgoara.Verujete da vam mogu pomoći jedan Rak u vezi sa novim poslom koji želite da započnete i od koga očekujete dobru zaradu i jedan Bik svojom kreativnošću..Ako budete dovoljno ubedljivi uspeće vam da se dogovorite i sa Ribama oko podele dužnosti. Ona pokušava da vam se nametne.

Izvor: conopljanews.net

Pogledajte još