THE LOOK OF THE YEAR / LICE GODINE 2015 Upoznajte 6 najlepših devojaka

U beogradskoj kultnoj galeriji OZON održana je nesvakidašnja izložba i modni koktel pod nazivom LICE GODINE 2015, powered by ELLE. Brojne zvanice iz modnog I javnog života prisustvovale su predstavljnju regionalnih finalistkinja pred njihov odlazak na svetski izbor LOOK OF THE YEAR koji se održava kroz nekoliko dana u Italiji.

(old_image)

Šest prelepih devojaka, predstavnica Slovenije, Hrvatske, BiH, Srbije, Crne Gore i Makedonije pozirale su u stilu top modela i mnogo iskusnijih koleginca, čuvenom modnom fotografu Nebojši Babiću . Biće to ujedno i njihov prvi zajednički editorijal, ni manje ni više, nego za srpsko izdanje magazina Elle. Tako grandiozan početak uz prisustvo I podršku brojnih gostiju iz sveta mode i show business-a najbolji je znak da su na pravom putu.

Toplo veče i modno druženje sa stilom, obeležili su I veoma posebni ukusi Moritz sladoleda kao I degustacija vina Vinarije Oplenac, koje se gosćama izuzetno dopalo.
Stilisti, Koreografi: Asok Murti, Elena Nikolaevna, Filip Maksimovic, Jelena Mladenovic

Modni kreator: Dejana Maksimović Fotografi: Marko Vulević, Dusan Milenković, Mario Bralić Make up and Hair: Dragan Vurdelja, Marčelo Mura,Taubner, Duska Bogataj,Bojan Nastasić...i brojni gosti ljubitelji mode.

Među prisutnim zvanicama koji su skoro ‘’zatvorili’’ ulicu Uzun Mirkovu u kojoj se događalo finale ‘’Lica godine’’ bili su modn kreatori, fotografi, stilisti, urednici modnih magazine i portala, blogeri..modeli, ali I glumci,umetnic, i brojne ličnosti iz javnog života Beograda: Goga Grubješić I Branka Kovačević, Bane Tomašević.

(old_image)

Đurđa Stojiljković, Asken Ataljanac, Mira Adanja-Polak, Cile i Beba Marinkovic,Duska Jovanic, Misko Plavi,Bane Tomasevic,Goga Grubjesic, Branka Kovacevic,Vuk Brajovic

The Look of the Year je najprestižniji modni izbor za nova lica u svetu koji datira jos iz ’80 godina. Ova manifestacija pod nazivom LICE GODINE postojala je na području bivse Jugoslavije. Agencija Model Scouting Office ponosi se time sto je ponovo ujedinila region kroz ovu modnu priču I zahvaljuje se svimpartnerima na ovogodisnjoj podrsci a posebno Adria Mediji.

(old_image)

Već dve godine za redom smo uspeli da se ostvarimo najviši svetski plasman,I to: 2013.godine je tituluLica Godine Sveta, ponela predstavnica Hrvatske -Kim Kosanovic, a 2014 Maja Danicic - predstavnicaSrbije. Sa velikim entuzijaznom ispraćamo u Italiju i ovogodišnje finaliskinje !

Organizatori projekta: Super Star Worldwide & MSO

Partneri prokelta : Elle, Orange Studio, Ozon, Moritz, Vinarija Oplenac, Strogbow, Belgrade Modern Hostel, restoran Oko, Supervision.

Pogledajte još