LEKCIJA ZA SVAKU SUPRUGU: 7 stvari koje TREBA da naučite od ljubavnice

Verovali ili ne, mnogo stvari možete da naučite od ljubavnica. Ipak, one su sa muškarcima kada žele da ignorišu svoje supruge. Ljubavnice, danas, imaju više moći nego bilo koja druga žena!

1. Zabavno je biti sa ljubavnicama

Kada muškarcu sve dosadi, posao, žena, deca, on pobegne kod ljubavnice! Sa njom je sve lako i zabavno, nema pritiska. Možda bi trebalo i vi da malo rasteretite svog supruga.

2. Zainteresovane su za hobije

U svemu onome što je vama nekada bilo zanimljivo, a danas nemate vremena za to, ljubavnice popunjavaju prazninu. Pažljivo slušaju o hobijima muškaraca i podržavaju ih.

3. Ne osuđuju

Muškarci im govore sve svoje tajne, želje, pa čak i tamne misli koje kriju od svih. One će ih saslušati i neće ih osuđivati, već pokušavati da razumeju. Potrudite se da se i suprug vama tako otvori.

4. Vode računa o svom izgledu

Uvek su sređene i retko kada ćete da ih vidite u lošem izdanju. Verujemo da ponekad nemate vremena, ali dajte sve od sebe da svakodnevno dobro izgledate.

5. Čine da se muškarac oseća važnim

Nikada ga neće omalovažavati, već će uraditi sve da se dobro oseća. Ukazuje mu poštovanje, ne viče na njega, već se vrlo smireno i sa razumevanjem ophodi prema njemu.

6. Otvorene su za sve u seksu

Za njih nema zabrana i tabu tema. Vrlo rado će sve da isprobaju i na taj način seks nikada neće biti rutinski. Obavezno isprobajte nove stvari sa svojim suprugom.

7. One žive za trenutak

Nema planova i "šta će biti sutra" tema. One čine da sve izgleda lako i jednostavno. Pokušajte da i na taj način malo rasteretite supruga, jer je njemu to sigurno potrebno.

Izvor: Nadlanu

Pogledajte još