HOROSKOP ZA 12. SEPTEMBAR: Za Blizance je ključan odnos sa Ovnom!

OVAN (21.3.- 20.4.)

Imate prevelika očekivanja kako od sebe tako i od kolega i pretpostavljenih, čak i od onih za koje znate da vam neće izaći u susret. Ako ste pritisnuti rokovima ili nekim uslovima koji vam ne odgovaraju, pokušajte da napravite neku drugu vrstu dogovora.

BIK (21.4.- 21.5)

Neko će vam ponuditi novo radno mesto, moguće jedan Jarac ili Rak a vi ćete prema toj ponudi biti podozrivi sve dok vas Škorpija ne ubedi da to treba da prihvatite.Nemojte stupati u konflikt sa uniforisanim licima i nemojte se raspravljati sa Ovnovima ili Vodolija.Predstoji vam poziv iz inostranstva.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

Od prioritetnog značaja za vas je poslovni odnos sa Venerom ili Ovnom. Ako smatrate da ste u pravu i trudite se da to nekom dokažete, pazite da ne budete isprovocirani. U suštini ste bolećivi, ne želite to da pokažete da vas ne biste bili na neki način iskorišćeni.

RAK (22.6. – 22.7.)

Ako ste na poslu okruženi neprijatnim osobama koje vas često kritikuju ili su samo prividno kooperativne u stvari vam pomalo i zavide. Dobićete ponudu od Lava na koju nećete odbiti iako biste mogli naći i nešto bolje ali zbog nestrpljenja nećete imati dovoljno strpljenja da se raspitate o drugim mogućnostima.

LAV (23.7.- 22.8.)

Osećate se dobro u društvu kreativnih osoba sa kojima imate o čemu da pričate. Možete dobiti dobar savet u vezi sa novim poslom, najverovatnije privatnim ili ćete dobiti dobar savet u vezi sa finansijama.Strepite od mogućnost da vam jedan Ovan ili Vodolija postave nemoguće uslove.

DEVICA (23.8. – 22.9.)

Prilično ste nervozni na poslu jer mnogi pokušavaju da utiču na vas a vi ste uvereni da se poigravaju vama. Moguće da ne možete da sebi obezbedite sve što vam je potrebno za početak novog posla i da ste opterećeni novcem. Svesni ste svojih potencijala i nećete odustati od cilja.

VAGA (23.9. – 22.10.)

Želite da ostavite utisak smirenosti i kao da kontrolišete situaciju. Imate potrebu da delite pravdu i pokazujete svima da se sa vama ne mogu poigravati.Verujte da je moguoće da rešite problem koji se odnosi na poslovnu vezu sa Lavom ili Rakom.Pomračenje Sunca koje se sprema u vašoj astrološkoj kući tajni, donosi izvesnu dozu nervoze i nesigurnosti.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

Ne bi trebalo da se previše uzbuđujete ako u komunikaciji sa Devicom ili Lavom ne bude sve onako kako ste zamislili. Ili kako biste želeli. naći ćete način kako da ih uverite da ste u pravu. Bolje organizujte svakodnevni život, premoreni ste a niste dovoljno efikasni ili bar ne koliko biste mogli.

STRELAC (23.11.- 21.12.)

Mesec u najtamnijoj fazi pred pojavu pomračenja Sunca čini vas prilično nervoznim i nespokojnim. Veoma ste organizovani i obavljate razne praktične poslove ste zaostali u onome što ste planirali da uradite. Bilo bi dobro da nađete nekoga ko bi vam se našao pri ruci, moguće neku Jarca, Raka ili Škorpiju. Ne zamerajte se onima koji jedva čekaju da mogu da vam nešto neprijatno odgovore.

JARAC (22.12.- 20.1.)

Previše očekujete od onih koji su prilično svojeglavi ili uvereni da su u pravu. Imate način kako da ubedite Bika, Raka ili Jarca da je u obostranom interesu da budu kooperativni.Neće vam se svideti posao koji vam nudi jedan Jarac ili neki Rak, naročito ako nemate utisak da biste dobili značajno veće prihode.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)

Veoma ste neorganizovani a obavljate razne praktične poslove koje niko drugi neće ili ste zaostali u onome što ste planirali. Naglašeno astrološko polje javnosti čini vas spremnim da se uključite u nove koji imaju veze sa inostranstvom. Izbegnite raspravu sa Ovnom.

RIBE (20.2.- 20.3.)

Tri planete u vašem astrološkom polju partnerskih odnosa kako ljubavnih tako i poslovnih sa Mesecom u fazi pred pomračenje Sunca može značiti vašu potrebu da nekoga nadmudrite a u stvari vam je jasno da vaši poslovni partneri planiraju to isto. Imate utisak da su moćniji ali vi držite u svojim rukama neke adute protiv kojih oni neće moći ništa.

Izvor: conopljanews/Nadlanu

Pogledajte još