Za četvrtak, 5. novembar 2009.

BEOGRAD, 5. novembra 2009. (Beta) - Beogradski listovi na naslovnim stranama danas pišu o novom gripu, dogovoru Misije MMF-a i Vlade Srbije i poseti glavnog tužioca Haškog tribunala Serža Bramerca Beogradu.

ALO - Pod naslovom "Uhapšen osumnjičeni za ubistvo Tatona" list piše o hapšenju navijača Partizana osumnjičenog da je na smrt pretukao Francuza Brisa Tatona. O novom gripu list piše pod naslovom "Jednomesečna beba obolela od gripa".

BLIC - "Doza nove vakcine koštaće pet evra", saopštio je Torlak, dok o dogovoru MMF-a i Vlade Srbije list piše pod naslovom "Plate i penzije na ledu i iduće godine". O poseti glavnog tužioca Haškog tribunala Serža Bramerca Beogradu list piše pod naslovom "Bramerc o Mladiću, Vukčević o Bin Ladenu".

VEČERNJE NOVOSTI - O novom gripu list piše pod naslovom "Treća žrtva novog gripa", a o bivšem gradonačelniku Zrenjanina - "Knežević na slobodi". Rezultatima pregovora MMF-a i Vlade Srbije posvećen je naslov "Državi minus, privredi novac".

GLAS JAVNOSTI - Pod naslovom "Lek za grip stiže kasno" list piše o novom gripu. Naslovom "Sloboda za Raju i Kačketa" listovi Glas javnosti i Kurir pozivaju građane da se priključe akciji za puštanje iz pritvora Rodića i Kačarevića.

DANAS - Intervju sa ministrom zdravlja Tomicom Milosavljevićem naslovljen je "Može da oboli četvrtina stanovništva", a predsednika Hrvatske Stjepana Mesića - "Bosanskim Srbima Sarajevo je prestonica". O poslovanju na berzi list piše pod naslovom "Dinar (ni)je u opasnosti".

KURIR - "Grip korak ispred - kasno" list piše o novom gripu. Pod naslovom "Osobodite ih" list pokrenuo peticiju za oslobađanje Rodića i Kačarevića.

POLITIKA - Intervju sa premijerom Srbije Mirkom Cvetkovićem naslovljen je "Statut mora biti usaglašen sa zakonom", dok analizu OHR-a list prenosi pod naslovom "Bošnjačka elita BiH finansira radikalni islam i terorizam".

PRES - Pod naslovom "Nema respiratora za obolele" list piše o novom gripu. "Ovo je moja prva pobeda" o puštanju iz pritvora bivšeg gradonačelnika Zrenjanina Gorana Kneževića.

PRIVREDNI PREGLED - "Teret činovnicima i penzionerima" o dogovoru Vlade Srbije i MMF-a o daljem korišćenju stend-baj aranžmana.

Pogledajte još