GOVOR TELA GA ODAJE: 7 nepogrešivih znakova da je odlepio za tobom

1. Njegov osmeh skoro da dopire do očiju

Iskreni osmeh proteže se skoro do očiju, dok lažni osmeh staje kod usana.

2. Na koju stranu su mu uperena stopala?

Ako je zainteresovan, možda će njegova stopala biti suptilno uperena ka vama, zapravo, ne samo stopala, već i kolena, ruka ili glava.

Njegovo telo na taj način govori: „Želim da idem u pravcu ove osobe“, ako je neki od ovih delova tela okrenut u suprotnom pravcu, onda njegovo telo vrišti – „moram da pobegnem odavde“!

3. Pokušava da se približi

Ako odluči da društveni prostor zameni vašim ličnim prostorom i približi vam se znatno više nego što to pravila pristojnosti diktiraju, budite sigurni da tu ima nečeg. Njegovo telo vam stavlja do znanja da želi da sa vama podeli intimni prostor.

4. Noge ne lažu

Muškarci znaju kako da sakriju emocije na licu, ali to isto nisu još ovladali kada su noge u pitanju. Ukoliko su mu noge raširene, samouveren je i osmatra svoju teritoriju. Ako su mu noge prekrštene i vrh jedne pokazuje ka vama, želi da vam se približi, ako su prekrštene na suprotan način, njegova podsvest želi da mu obezbedi više prostora.

5. Okreće grudi ka vama

Kada muškarac okrene svoje grudi prema vama, to znači da je je spustio gard. Više ne štite torzo ili grudi, i pokazuju vam svoju najranjiviju stranu.

6. Tajna je u njegovim očima

Svi znaju da lažov uvek pokušava da izbegne da vas pogleda u oči. Ako želite da otkrijete da li vas potencijlani dečko vara, njego pogled možda neće biti dovoljan – ali treptaji definitivno hoće.

Brzina treptaja će vam otkriti sve. Prosečna osoba trepne 6 do 10 puta u sekundi, a ukoliko je ovaj broj veći – postoji velika šansa da laže da će vas pozvati da se ponovo vidite.

7. Imitira vas

Ako radi isto ono što i vi, on oponaša vaše ponašanje i to je siguran znak da mu se sviđate, baš. Njegovo telo vam poručuje – „ja sam kao ti i sviđaš mi se“.

Nadlanu / izvor: 24sata

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.