NEDELJNI HOROSKOP: Vaga će biti zaprošena, a prema Lavu partner neće imati milosti

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Posao - Dobro pazite kakve poslove sklapate, posebno sa prijateljima ili dugogodišnjim kolegama. Nešto može krenuti nizbrdo, ne zato što vam nisu naklonjeni nego zbog njihove brzopletosti. Pazite šta kome pričate, možete dati povod za trač.

Novac - Skloni ste da trošite novac na nešto što vam nije neophodno. Ipak, imate neki tajni izvor prihoda ili crni fond, tako da ćete nekoga obradovati lepim poklonom.

Ljubav - Osim tajnog fonda imate i tajnu ljubav ili simpatiju o kojoj nerado pričate bilo kome osim Jarcu, Škorpiji ili Ovnu. Ako ste svesni da je ta veza nemoguća, odustanite od maštanja. Ukoliko ste u braku, možete očekivati rasprave.

Astro-savet – Sledite svoja osećanja i svoju intuiciju, ma o čemu da se radi.

BIK (22.4.- 21.5) TAURUS

Posao - Mnogo polažete na poslove sa strancima, ali mogući su problemi sa vizama, ili se vaš pretpostavljeni može suprotstaviti vašoj ideji u vezi s novim poslom. Vodolija vam kvari planove.

Novac - Vaše finansije mogle bi doći u krizu. Neko ko vam duguje novac, verovatno će odugovlačiti sa plaćanjem.

Ljubav - Veoma uticajna i ambiciozna osoba misli na vas, međutim, teško da će išta konkretno da uradi po pitanju vas dvoje, ili će možda susret maskirati poslovnim razlozima. Ako mislite na Škorpiju ili Jarca, moraćete da napravite prvi korak.

Astro-savet – Nervozni ste i nestrpljivi po mnogim pitanjima. Merite krvni pritisak.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Posao - Ako se bavite privatnim biznisom i ako nameravate da započnete novi posao sa strancima, sačekajte da vidite kakav je njihov predlog. Nemojte žuriti sa odlukama, posebno ako vas neko stariji i iskusniji savetuje da budete strpljivi.

Novac - Bićete veoma darežljivi i skloni da ulažete u nove projekte ili nekretnine. Igrajte igre na sreću, može se dogoditi da dobijete više nego što očekujete.

Ljubav - Na pragu ste nove ljubavi ili pomirenja sa nekadašnjim partnerom. Ipak, ne obećavajte ono što ne možete da ispunite. Trebalo bi da budete postojaniji u svojim osećanjima jer ste skloni koketovanju i paralelnim vezama. Dobijate poziv za veliku zabavu. Čuvajte se tajne veze.

Astro-savet – Pazite se oštrih predmeta.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Posao - Veoma ste ambiciozni i spremni da se uključite u veliki posao sa Ovnom, Jarcem ili Škorpijom. Ne budite previše uporni i agresivni u svojim zahtevima jer možete imati problema u radu sa saradnicima, posebno sa muškarcima.

Novac - Uglavnom nemate mnogo kontrole nad troškovima, a ukoliko ste u braku, partner troši više od vas ili zajednički planirate neku veću kupovinu. Slede dobici preko sporta ili u radu sa konkurencijom.

Ljubav - Očekujete mnogo od partnera ili, ako ste slobodni, od svog ljubavnog života. Dopada vam se osoba koja nosi neku vrstu uniforme ili radi u nekoj državnoj ustanovi.

Astro-savet – Skloni ste povredama, posebno u sportu.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Posao - Možete očekivati da dobijete šansu u vezi sa nekim poslom sa strancima. Bićete spremni da rizikujete, ali u tome je najveća opasnost, jer biste mogli napraviti pogrešan potez.

Novac - Preko prijatelja možete dobiti šansu da zaradite poveću svotu novca, naročito ako nameravate da radite sa strancima. Pazite kako ulažete novac, ne uzimajte kredite.

Ljubav - Dobijate poziv za izlazak sa nekim ko je veoma popularan u svom društvu. Ako imate stalnog partnera, nemojte ga provocirati vašim smislom za humor, jer neće imati milosti prema vama. Pokušajte da unesete malo pozitivnih promena u vaš odnos.

Astro-savet – Smanjite obroke.

DEVICA (23.8. – 22.9.) VIRGO

Posao - Za vas kreće naporan i prilično konfuzan period, jer se na vašem radnom mestu dešavaju razne promene na koje niste bili spremni, čak iako ste ih očekivali. Moguća je neka vrsta unapređenja, ali ipak nešto neočekivano moglo bi vas neprijatno iznenaditi.

Novac - Bez obzira na to u kakvoj se finansijskoj situaciji nalazite, ponašate se filozofski kada je novac u pitanju. Neočekivani dobici mogući su preko osoba rođenih u vodenim znacima, preko Jarca, Škorpije ili Bika.

Ljubav - Ne budite malodušni ako osoba koja vam se dopada ne bude imala dovoljno vremena za vas. Bilo bi dobro da joj se nađete pri ruci u vezi se nekim njenim poslovnim odlukama, posebno ako radi u privatnoj firmi ili je na odgovornom mestu.

Astro-savet – Pazite da ne uganete zglob.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Posao - Vaše kreativne sposobnosti dolaze do punog izražaja. Ali, zbog preteranog entuzijazma koje kod vas podstiče Blizanac ili Vodolija, mogli biste napraviti pogrešan poslovni potez. Ako budete pozvani na neko takmičenje ili konkurs, imate velike šanse da pobedite.

Novac - U igrama na sreću možete imati manjih dobitaka na koje uopšte ne računate. Skloni ste da olako trošite novac na neka svoja sitna zadovoljstva.

Ljubav - Mlade Vage mogu se na prvi pogled zaljubiti u nekoga ko se sprema da napravi sjajnu karijeru. Može se dogoditi da saznate da ćete postati roditelj, ili ćete planirati brak. Ako ste u zrelim godinama i spremate se da putujete, očekuje vas uzbudljiva romansa.

Astro-savet – Moguća briga zbog člana porodice.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Posao - Imate velike planove u vezi sa privatnim projektom koji podrazumeva kontakt sa strancima. U ovom periodu ne bi trebalo bilo šta da registrujete ili da započinjete, naročito ako se radi o poslu koji podrazumeva obimnu dokumentaciju. Dobra saradnja sa Ovnom, Jarcem, Bikom i Ribama.

Novac - Možete imati sreće na lutriji, ali vas to kao da mnogo ne zanima. Više volite da računate na sebe i svoj rad. Dobijate novac preko štednje.

Ljubav - Ako ste u braku, veoma ste opterećeni pitanjima koja se odnose na nekretnine, ali nije trenutak da bilo šta po tom pitanju rešavate. Slobodne Škorpije mogu upoznati nekoga preko posla, ili preko prijatelja koji radi u inostranom predstavništvu.

Astro-savet – Redukujte ishranu.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Posao - Osećate se dobro u društvu kreativnih i preduzimljivih osoba koje će želeti da vam ponude posao. Neko je spreman da vam izađe u susret u vezi sa nečim za vas veoma bitnim. U pregovorima budite veoma taktični.

Novac - Mnogo trošite jer se nadate dobicima koji su neizvesni, posebno ako čekate uplate preko intelektualnih poslova. Novac vam pritiče od Jarca, Ovna ili Strelca.

Ljubav - Ne birate reči kada ste ljuti, a partner je nezadovoljan i vrlo temperamentan kada s vama raspravlja. Ukoliko ste slobodni, a dopadne vam se energična i ambiciozna osoba, razmislite da li imate snage za nju. Niste rešili vezu iz prošlosti.

Astro-savet – Pazite da se ne posečete.

JARAC (22.1.- 20.1.) CAPRICORNUS

Posao - Veoma ste odgovorni i opterećeni raznim problemima. Imate sklonost da budete previše energični na rečima, ali ne i na delu. Nemojte dozvoliti mlađim saradnicima da vas ubeđuju u ono sa čim se ne slažete, ali nemojte ni odbijati sve predloge pre nego što dobro razmislite.

Novac - Više brinete za druge nego za sebe. Ako ste glava porodice, cilj vam je da obezbedite finansijski svoje najbliže i da im izađete u susret po mnogim pitanjima. Mislite više o svojim potrebama.

Ljubav - Vrlo ste tajanstveni i malo ko može da pretpostavi šta se sve dešava u vašem domu, ukoliko ste u braku, ili u vašem ljubavnom životu u kojem ima mesta za više osoba istovremeno. Od svakoga uzmete ono najbolje, a intimno se osećate prilično usamljeno.

Astro-savet – Budite opušteniji i manje depresivni.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Posao - Srećni ste zbog neke situacije koja se odvija u vašu korist. Ne žurite nikud. Preterana sigurnost u sebe može vas skupo stajati.

Novac - Dobro se slažete sa onima koji umeju da naprave novac ni iz čega, ili sa osobama koje rade u medijima. Novac vam pritiče iz medija ili iz rada sa umetnicima. Zasada nemate previše, ali očekuju vas dobici.

Ljubav - Veoma ste omiljeni, ali svoju dušu gotovo nikome ne otvarate. Mnogo analizirate i sebe i partnera, u odnosima sa njim veoma ste nestrpljivi, nestalni i prilično hiroviti.

Astro-savet – Skloni ste nazebu.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Posao - Dobro se osećate u društvu onih koji su sposobni da vam čitaju misli. Imate dobar osećaj kada šta treba da kažete i uradite, ipak, pazite ako radite u privatnoj firmi, može se dogoditi da previše otvoreno iznosite svoje stavove koji se neće dopasti vašoj konkurenciji.

Novac - Dobro stojite s novcem, bar kada je u pitanju stalni prihod. Razmišljate o nekim novim poslovima koji bi vam omogućili da lakše dođete do novca.

Ljubav - Mnogi misle da vodite dvostruki život i da imate neke tajne obožavaoce. Namerno ostavljate utisak tajanstvenosti i mnoge intrigirate, a moguće je da se oni zaista i pojave. Taj neko bi mogao biti umetnik, ili osoba iz medija.

Astro-savet – Moguć bronhitis ili nazeb.

Izvor: conopljanews.net

Pogledajte još