10 najboljih stvari u vezi sa masturbacijom

Nikada više nećete žaliti što morate sami da se posvetite svojim seksualnim potrebama. Ovo su razlozi zbog kojih je samozadovoljavanje ponekad i bolje od seksa.

1. Nikome ne morate da kažete: "Levo, ne, drugo levo", jer to sami već znate.

2. Ako počenete da masturbirate, pa vas želja brzo prođe, niko neće biti razočaran. Nećete morati da slušati: "A daj, nećemo ni večeras imati seks?"

3. Možete sebi da radite čudne stvari i ne morate nikoga da pitate možete li to da uradite.

4. Samozadovoljavanje pod tušem je 99 procenata uspešnije i dovodi do orgazma nego seks sa partnerom pod tušem. Zaista, jeste li probali seks pod tušem? Kada masturbirate, ne morate da brinete o razlici u visini kako bi seks bio ostvariv i niko ne mora da drhti u uglu kao siroče na kiši.

5. To možete da radite svojom levom, ili desnom rukom, vibratorom ili dildom, u ležećem položaju, ili dok stojite. Izbor je apsolutno na vama.

6. Ne morate nikome da objašnjavate da ponekad preveliki pritisak na vaš klitoris nije ono što vam prija i molite da to prestane. Kada će muškarci shvatiti?

7. Vaši nokti na prstima su kratki ili dugi onoliko koliko vi želite da budu. I sigurno znate da ste oprali ruke (ili niste, jer ste bili umorni).

8. Možete da masturbirate bilo kad i bilo gde. U vozu, avionu, autobusu. Samo nebo je granica (a ni to nije slučaj kada su avioni u pitanju).

9. Ako i niste bili tako dobri ovog puta, svejedno je, bili ste umorni. Vi znate koliko možete da budete dobri u tome kada date sve od sebe, ali već je jedan ujutru i vi ste jedva budni. Ništa strašno.

10. Nikada neće neposvećeni to raditi. S obzirom da je u pitanju vaš orgazam, potrudićete se maksimalno da užitak bude što veći, a to ne činite kada je druga osoba u pitanju. Posebno ako vam se ne sviđa dovoljno.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.