ŠUTIRANJA, ŠAMARANJE I PO KOJA SUZA: Tri najbrutalna okršaja na Farmi

Od početka rijalitija "Farma", među učesnicima se osećala napetost, koja je kulminirala u tuče, rvanja, šutiranja i polivanja vodom.

Maja Nikolić, inače poznata kao konfliktna ličnost, imala je pik na Staniju od samog početka. Tako ju je već nakon nekoliko dana provedenih u Lisovićima, polila starletu kofom vode, ni ne obazirući se ni najmanje na Stanijinu reakciju. Tako joj je Nikolićeva pokazala gde joj je mesto.

Učesnici nisu mirovali ni dana, a sledeći konflikt je izbio između Kristijana i Radeta. "Igra istine" je jedne večeri krenula po zlu, kada su njih dvojica počela da se rvaju. Iako sitniji, Rade se dobro držao, a posle tuče je Kiki povredio glavu. Pretpostavlja se da je do povrede došlo jer se tokom rvanja udario o vrata.

Najbrutalniji incident je svakako onaj između popularne pevačice Goge Sekulić i starlete Tamare Đurić. Isprovocirana, Goga nije uspela da se kontroliše, i fizički nasrnula na Tamaru gađajući je tanjirom i hranom, a kasnije je i šutirala.

Produkcija takve postupke kažnjava izbacivanjem sa Farme, a ostali farmeri bi trebalo da nauče da kontrolišu svoje instinkte jer ne predstavljaju dobar primer publici koja ih svakodnevno prati.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.