ŠUTIRANJA, ŠAMARANJE I PO KOJA SUZA: Tri najbrutalna okršaja na Farmi

Od početka rijalitija "Farma", među učesnicima se osećala napetost, koja je kulminirala u tuče, rvanja, šutiranja i polivanja vodom.

Maja Nikolić, inače poznata kao konfliktna ličnost, imala je pik na Staniju od samog početka. Tako ju je već nakon nekoliko dana provedenih u Lisovićima, polila starletu kofom vode, ni ne obazirući se ni najmanje na Stanijinu reakciju. Tako joj je Nikolićeva pokazala gde joj je mesto.

Učesnici nisu mirovali ni dana, a sledeći konflikt je izbio između Kristijana i Radeta. "Igra istine" je jedne večeri krenula po zlu, kada su njih dvojica počela da se rvaju. Iako sitniji, Rade se dobro držao, a posle tuče je Kiki povredio glavu. Pretpostavlja se da je do povrede došlo jer se tokom rvanja udario o vrata.

Najbrutalniji incident je svakako onaj između popularne pevačice Goge Sekulić i starlete Tamare Đurić. Isprovocirana, Goga nije uspela da se kontroliše, i fizički nasrnula na Tamaru gađajući je tanjirom i hranom, a kasnije je i šutirala.

Produkcija takve postupke kažnjava izbacivanjem sa Farme, a ostali farmeri bi trebalo da nauče da kontrolišu svoje instinkte jer ne predstavljaju dobar primer publici koja ih svakodnevno prati.

Pogledajte još