7 znakova da imate seks u pogrešnoj pozi

Ovo su znaci koji vam govore da nešto radite pogrešno.

1. Radite nešto što ste videli na filmu, a zapravo je vrlo neudobno. Da, možda je izgledalo dobro dok ste to gledali u seriji "Tračara" prošle nedelje. Ali ako noge počinju da vam se grče, i ne osećate svoju karlicu, najbolje bi bilo da ovo više ne pokušavate.

2. Birate pozu u zavisnosti od toga koja čini da izgledate mršavije. Ako vam je na prvom mestu to kako ćete izgledati u određenoj pozi dok imate odnose, male su šanse da ćete uopšte uživati u seksu. Pritom, ukoliko spavate sa nekim ko misli da niste dovoljno privlačni i seksi u svim pozama, već imate dovoljno veliki problem.

3. Probali ste drugačiju pozu jednom, i odmah svršili. Dešava se da parovi imaju jednu pozu koja im postaje rutina, koju iz nekog razloga smatraju dovoljno dobrom za oboje. Ipak, ako vam se desi da dostignete vrhunac čim probate nešto drugo, to je znak da treba da promenite mišljenje o prvobitnom načinu vođenja ljubavi.

4. Dopuštate partneru da uvek bira pozu. Šanse da će on odabrati one poze koje vama najviše odgovaraju i koje se  vama najviše sviđaju su jako male, s obzirom da on nije vi i da verovatno ni ne zna koje su to poze. Ali, ne dozvolite to! Odaberite pozu u kojoj se sjajno osećate, i njemu će se to dopasti.

5. Trudite se da ne pokvarite frizuru. Ne možete da očekujete da će vaša kosa ili šminka biti perfektno sređeni dok vodite ljubav sa partnerom. Zapravo, ako brinete o tome dok imate intenzivan seks, samo ćete ga pokvariti.

6. Nemate iskustva u toj pozi. Ukoliko se trudite tokom seksa da zapravo skapirate kako da svoje noge savijete iza leđa, kao što je to mogla vaša Barbika, samo da biste došli do užitka, male su šanse da ćete doživeti orgazam.

7. Bolno je. Seks nikada ne treba da bude bolan, osim ukoliko će vas to stimulisati. Dakle, ukoliko vas nešto boli, posetite ginekologa. On vas može posavetovati koje biste poze mogli da praktikujete, a koje će prijati vašem telu. 

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.