NIKADA JE NIJE PREŽALIO Zašto Kristijan plače svakog dana u isto vreme

Kristijan nije želeo da ga sažalljevamo pa nikom nije otkrio kroz kakvu agoniju prolazi već godinama ali njegov prijatelj je otkrio za kim krvari srce, naizgled bezosećajnog momka sa beogradskog asfalta.

Danijelu Đukić Kristijan je upoznao u svojim tinejdžerskim danima i odmah se zaljubio u nju. Imala je sve ono što je tražio u ženi: lepotu, dobrotu i pamet. Njihova ljubav bila je burna i strasna, mnogo su se voleli ali mnogo i svađali. Nisu bili formalisti pa tako nisu stupiliu brak ali su proveli zajedno više od jedne decenije. Njihovu ljubav krunisao je sin Lazar koji je rođen 1995. godine u Grčkoj.

(old_image)

Privatna arhiva
- Kad je saznala da boluje od raka dojke, pozvala ga je telefonom i zatražila od njega oproštaj za sve ružne stvari koje je doživeo od nje. Naime, bila mu je zabranila da viđa sina čak sedam godina i molila ga je da joj to oprosti. Kristijan je teško podneo vest o njenoj bolesti, rekao joj je da joj je sve oprostio i na sve moguće načine je pokušao da je spase. Iako je u to vreme bio u braku sa Suzanom Milojković, pratio je Danijelu na preglede, terapije, zvao je poznanike koji imaju veze s medicinom da joj pomognu. Bio je spreman da život da za nju, samo da preživi. Nažalost, Danijela nije uspela da pobedi bolest i preminula je 2009. Kristijanu je to bio jedan od najtežih trenutaka u životu, pogotovo što je uvek osećao grižu savesti zbog Lazara, koji je odrastao bez njega, a tada je ostao i bez majke sa samo 14 godina - rekao je član Golubovićeve porodice za Star koji naglašava da Kristijan redovno posećuje Danijelin grob i plače.

Kristijanov i Danijelin sin Lazar

<3 Naš Kristijan i njegov sin Lazar... (y)

Posted by Kristijan Kiki Golubovic - Farma 6 on Tuesday, September 15, 2015

Pogledajte još