HOROSKOP ZA 17. SEPTEMBAR: Bliznacu se udvaraju na poslu, Škorpije - danas se klonite poroka

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Ne želite nikome da pričate o svojim planovima a imate prilično grandiozne želje. I što ste diskretniji, to druge više zanima šta se dešava u vašem životu. Nemojte se razočarati ako za vas danas jedna Vodolja ili Lav neće imati vremena. Očekujete ponudu od strane onih koji su vam nekada nešto obećali.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Partnerski odnosi su u prvom planu, bilo da se radi o poslu ili o ljubavi. Nekome je veoma stalo da vas ubedi u ono što je u njegovom interesu. Ako se radi o jednom Raku ili Biku, pokažite inicijativu u vezi sa nastavkom posla. Čuvajte se Ovna kao posrednika u poslu sa strancima.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Nestrpljivi ste i priželjkujete da se što pre dogodi nešto o čemu maštate ili na čemu dugo radite. Rešavate praktične probleme sa mnogo uspeha a ako radite u firmi sa mnogo ljudi, verovatno spadate u one omiljenije. Neko će vam se na poslu diskretno udvarati.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Trudite se da se nametnete pretpostavljenom na diskretan način a u stvari veoma vam je stalo da budete zapaženi. Vaš kapital je u vašem znanju. Jedna Vodolija vam može predložiti zajednički posao koji bi svakako trebalo da započnete, naročito ako se radi o medijima.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Neko pokušava da vas nagovori na nešto što mislite da nije dobro za vas ili niste sigurni kako da proverite istinitost tvrdnji. Ako se radi o poslu sa strancima ili u nekoj velikoj firmi u kojoj ste od nedavno zaposleni, otvorite četvore oči. Mnogo toga se dešava što vama ne odgovara po mnogim pitanjima.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Povoljan dan za svaku vrstu komunikacije sa Rakom i Lavom ali ne i sa Ovnom ili Škorpijom. Oni se diskretno raspituju o vama što vam nikako ne prija a verovatno ste to saznali iz nekih pouzdanih izvora. Izbegnite tajne veze, posebno ako imate dugovodišnjeg partnera.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Uzbudljiv dan za one koji žele da investiraju novac u nov projekat. Spremni ste da nastavite jedan posao koji ste privremeno odložili 'do daljnjeg'. Ipak, ako je to nešto što vam stvara grižu savesti, čak i ako se radi o poverljivom razgovoru ili o nekoj porodičnoj obavezi koju doživljavate kao posao 'odradite' to što pre.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Pokušajte da se obuzdate kada su u pitanju poroci, bilo koje vrste. Ako ste skloni alkholu,kocki, utoliko pre. Danas je dovoljno da vas neko popreko pogleda i vi ćete planuti i reći mu u lice sve što mislite. Bolja strana današnje pozicije Meseca je da podstiče kreativnost.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Potrebno je više hladnokrvnosti da biste došli do uspeha o kome maštate. Možda ste prevideli snagu konkurencije. Pozicija Saturna nagoveštava da su se vaši protivnici ozbiljno 'naoštrili' da vas preteknu. Pazite da ne uložite novac u posao od koga nema velike zarade.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Kada je Mesec u Škorpiji, ne znate kome da verujete. Da li svojoj intuiciji ili onima koji vam govore da treba da budete oprezniji u radu sa vodenim znacima. Moraćete da što pre isplatite nekoga kome nešto dugujete.Dobijate priliku da rešite finansijski problem.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Karijera i odnosi u prvatnoj firmi su vam na prvom mestu i nećete dozvoliti nikome da vam govori šta treba da radite. Iako ste ljubazni, dajete jasno na znanje da želite da sami upravljate svojom karijerom. Dobijate vest o nekom vanrednom honoraru od Raka, Vage ili Škorpije.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Ovo bi mogao biti uzbudljiv dan za one koji se bave umetnošču, sportom ili rade sa strancima. Očekujete poziv od osobe koje živi u prekookeanskoj zemlji. Mogući su poveći troškovi ali to vas verovatno neće zabrinuti pošto dugo već razmišljate kako da uložite novac ili da isplatite neke dugove.

Izvor: conopljanews.net

Pogledajte još