NOVI ESTRADNI RAT: Saša Vidić isprozivao Tijanu Ajfon, ona mu BRUTALNO odgovorila

Najsvežiji sukob dogodio se između njega i starlete Tijane Ajfon, koju je u jednom magazinu okarakterisao kao modni promašaj nedelje, uz komentar:

"Tijana Ajfon? A ne! Ona je Tijana Nokia 3310. Da biste bili Ajfon morate imati super performanse i touch screen, a ne kratere po licu. Mada, njeni klijenti i onako hoće samo jedan krater."

Starleta, takođe poznata po oštrom jeziku, nije štedela reči kada mu je odgovorila na svom Fejsbuk profilu:

"Tetka Saša nam se opet našibala pa ne zna de je levo..ja ne znam u čemu je njegov problem,svi smo skapirali da žene očigledno ne voli pa ga verovatno pucaju kompleksi pa uvek pljuje po dobrim ribama,u koje se on pretvara u svoja četiri zida,izgleda sam ja kriva što propali šnajder nema ni za kiflu pa mora da se šlepa uz poznate pevačice kako bi otišao na letovanje..tetka je zaboravila da smo se pre nekih godinu dana našli u istom društvu ,gde sam lično svojim očima gledala kako uvlači u nos kao kirbi,u jednom stanu kod Arene na Nbg,tako da tetka Saša krojačice ne vuci me za jezik! Volela bi i ti da se piše kako te je nagu*io visoki funkcioner, ali šteta oni vole ribe ne krojačice."

Tetka Sasa nam se opet nasibala pa ne zna de je levo..ja ne znam u cemu je njegov problem,svi smo skapirali da zene oč...

Posted by Maksimovic Tijana on Wednesday, September 16, 2015

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.