LUDILO U KREVETU: Muškarci, evo kako da dođete do najjačeg orgazma u životu

1. Dovedi sebe do ivice

Pre nego što dođe do ejakulacije, kada osećaš da ti samo malo fali da doživiš orgazam, povuci se i miruj. Dovedi sebe do tačke pred samu ejakulaciju, zastani, a onda opet nastavi. Ponovi nekoliko puta. Ovo možeš da vežbaš tokom masturbacije, a pre "ponovnog početka" sačekaj 30-ak sekundi.

2. Posveti se sebi

Gledaj utakmicu, dobar film, vežbaj, idi na trčanje... Ovakve aktivnosti povećavaju nivo testosterona u telu, a rezultat je jasan - više hormona - bolji orgazam.

3. Ne masturbiraj

Kada već usavršiš tehniku "dovođenja sebe na ivicu", prestani sa masturbacijom. Ne moraš da ejakuliraš svaki put kada poželiš seks, već svu tu energiju sačuvaj za vreme kada ostaneš sam sa partnerkom.

4. Tantrički seks

Sve je u disanju. Nauči da kontrolišeš uzdahe na pravi način, a partnerku da te dodiruje. Verujemo da će te odvesti na sedmo nebo.

5. Podgrej stvari

I to mislimo bukvalno. Naučnici su dokazali da muškarci kojima su uvek hladna stopala imaju poteškoće da dožive snažan orgazam.

6. Koristi mozak

- Veliki deo orgazma leži u moždanoj aktivnosti, rekli su naučnici. Mozak kontroliše genitalije, a zarad boljeg i jačeg orgazma, sve svoje misli fokusiraj isključivo na svoj penis.

Izvor: Nadlanu

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.