HOROSKOP ZA 18. SEPTEMBAR: Veoma naporan dan za Ovnove

OVAN (21.3.- 20.4.)

Ovo je jedan naporan dan za vas jer se mnogo toga u saradnji sa strancima ne odvija kako biste želeli. Ne bi trebalo da se previše nervirate zbog stava jednog Raka ili ponašanja neke Device, Blizanaca ili Škorpije. Uvereni ste da možete da situaciju okrenete u svoju korist ako budete dovoljno spremni da se posvetite isključivo poslu koji vam je prioritet. Nemojte se oslanjati na obećanja nekog ko vas je već više puta izneverio.

BIK (21.4.- 21.5)

Budite spremni da uđete u poslovni aranžman sa Jarcem ili Ribama ako su vam obećali dobre uslove rada. Prilično ste nestrpljivi i i nedovoljno spremni da se prilagođavate bilo kome. Osećate da morate da ispunite obaveze koje ste dali osobi koja vam je draga, bez obzira da li se radi o neobaveznom poznanstvu koje će najverovatnije da se pretvori u nešto mnogo ozbiljnije ili o dugogodišnjem partneru.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

Poslovni partner dobro razume vašu nervozu, naročito ako se radi o ili nekom Raku ali će teško da toleriše vaše česte promene raspoloženja. Svi primećuju da vas nešto muči ili opterećuje, moguće nemogućnost da na lak način rešite problem koji traje već izvesno vreme. Na poslu ste spremni da uđete u polemiku sa jednim Lavom ili Vodolijom. Lav pokušava da vam nametne svoju volju ili da od vas izmami obećanje u vezi sa veoma bitnim pitanjem.

RAK (22.6. – 22.7.)

Budite tolerantni u manjoj raspravi naročito ako se radi nesporazumu sa Devicom ili Lavom. Danas bi mogao da vam se nađe pri ruci jedan Jarac koji vas dobro poznaje. Spremate se da osvojte naklonost jedne Vage jer i onako mislite da vaš šarm ima nekog uticaja na nju,posebno ako vam kao posrednik služi neki Rak. Trudite se da budete fer prema svima ali ipak, svoje interese stavljate na prvo mesto.

LAV (23.7.- 22.8.)

Mogući su važni susreti sa osobama koje su spremne da se prihvate nekog velikog posla zbog koga biste i vi i oni najverovatnije morali često da putujete ili možda da živite jedno vreme van zemlje. Nemojte se kolebati u vezi sa odlukom koja se tiče jednog Lava ili neke Škorpije, naročito ako je problem napravio Ovan ili neko ko je rođen u znaku Škorpije. Nedovoljno ste spremni da pređete preko nečijih komentara na vaš račun.

DEVICA (23.8. – 22.9.)

Vrlo dinamičan i aktivan dan kada je posao u pitanju. Vaša karijera ide uzlaznim tokom i pored jake konkurencije jer imate ideju u vezi sa poslom u medijima koja bi mogla da znači veliki preokret u vašoj karijeri. Dobra saradnja moguća je sa Jarcem. Jedan Ovan vas u mnogo čemu kritikuje ali vi kao da to ne primećujete ili mislite da će on popustiti i pristsati na vaše uslove, bez obzira da li se radi o poslu ili privatnom životu.

VAGA (23.9. – 22.10.)

Niste naročito raspoloženi da slušate savete drugih ali vam prija društvo osoba koje su u mnogo čemu drugačije od vas. Neko će vam ponuditi zajednički posao i bićete spremni da se uključite u to, čak i ako se radi o ne tako sjajno plaćenom projektu. Imate mogućnost da se pomirite sa Rakom samo ako promenite nešto u svom stavu prema njemu. Nemojte propustiti priliku da započnete interesantan posao, moguće u medijima ili u nekoj većoj sportskoj organizicaiji, negde gde je zaposleno mnogo mladih ljudi.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

Mnogo toga vam za sada baš ne ide na ruku naročito ako radite u nekoj velikoj firmi ili se bavite poslom zbog koga dolazite u kontakt sa mnogo sveta. Ako u okviru posla koji zahteva neki poseban talenat imate jaku konkurenciju, ne brinte se, naročito ako vas kritikuje Lav. Ništa vam drugo ne preostaje nego da pristanete na uslove koje vam postavlja jedna Vaga ili neki Bik.

STRELAC (23.11.- 21.12.)

Ako nemate dovoljno pažnje ili se osećate zanemarenim od strane kolega ili nailazite na nerazumevanje na poslu i imate utisak da vam je život monoton, moraćete da se malo potruditi da nešto uradite za sebe. Možete očekivati interesantne pozive sa više strana i od različitih osoba, moguće da vam se intenzivno udvara osoba koja nosi neku vrstu uniforme na radu. U sferi finansija situacija bi mogla da se popravi.

JARAC (22.12.- 20.1.)

Poslovni partner vas verovatno kritikuje da kasnite u izvršenju obaveza i da niste dovoljno preduzimljivi kada je u pitanju neki nov zajednički projekat. Partner je možda i verbalno neprijatan jer ne može da izdrži primedbu na svoj račun a vi ćete mu verovatno kontrirati jakim argumentima. Moguće da sa Rakom vodite tihi rat iako se se u stvari osećate kao pobednik. Dobijate vest od Ovna ili nekog Strelca.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)

Želite da se posvetite nečemu što vam je veoma bitno i na čemu gradite svoj imidž ili svoj autoritet. Ne obraćate mnogo pažnje na ono što drugi pričaju o vama, važno vam je da vi uradite nešto što želite onako kako vi smatrate da bi to trebalo uraditi. Čekate svojih pet minuta da biste mogli da se izborite za svoju slobodu makar to značilo da raskidate dosadašnje poslovne odnose. Očekuje vas poveći dobtiak nakoji niste računali.

RIBE (20.2.- 20.3.)

Pazite da ne kažete jednom Lavu ili Škorpiji ono što ne biste želeli. Trebalo bi da se sretnete sa nekim ko želi da sa vama razgovara u poverenju o nečemu što ga mući. Budite prilagodljiviji i spremni da se sretnete sa nekim kome se dopadaju vaše ideje i spreman je da sa vama stupi u ozbiljne pregovore. Dobro se slažete sa onima koji podižu vaše samopouzdanje i sa kojima možete dobiti šansu da radite u okviru nekog timskog rada.

Izvor: conopljanews.com/Nadlanu

Pogledajte još