HOROSKOP ZA 21. SEPTEMBAR: Blizanac ima tajne neprijatelje, Vodolija pokušava da nadmudri nekoga

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Sunce, planeta koja ima veliki uticaj na vaš znak i koje vlada vašom astrološkom kućom radosti, zadovoljstva, ljubavi polako izlazi iz Device i kreće ka Vagi zbog čega biste mogli dobiti poziv za posao koji ima veze sa javnošću. Prva Mesečeva četvrt na kraju Strelca donosi poslednjoj dekadi vašeg znaka može doneti poslovnu ponudu koja će vam biti veoma interesantni.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Mesec koje vlada vašom astrološkom kućom komunikacije, putovanja i biznisa u prvoj četvrti u Strelcu može doneti neke dobitke na koje niste računali. Ako budete dobili ponudu od jednog vatrenog znaka bućete u dilemi šta da radite. Osećate nesigurnost po pitanju novca jer vam verovatno predstoje troškovi na koje ste računali.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Venera koja vlada vašom astrološkom kućom radosti, zadovoljstva, ljubavi ali i vašom astrološkom kućom tajnih neprijatelja nalazi se u Lavu što vas čini izuzetno ambicioznim. Pokušavate da dobijete u vremenu kada je u pitanju neki nov poslovni aranžman. Trudite se da budete u kontaktu sa strancima ili sa firmom koja posluje sa strancima.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Sunce koje vlada vašom astrološkom kućom novca i posla donosi vam mogućnost nalaženja rešenja kada je u pitanju finansijki aranžman.U sferi komunikacija sa bliskim osobama možete biti neprijatni ako vam ne budu išli niz ruku. Naglašeno astrološko polje vašeg posla i novca može doneti mogućnost nalaženja honorarnog posla.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Naglašeno astrološko polje ljubavi, radosti, sporta i zadovoljstva i kreativnosti sa prvom Mesečevom četvrti čini vas željnim uspeha. Nemojte se previše nervirati ako vam jedan Jarac ne bude izašao u susret.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Venera koja vlada vašom astrološkom kućom novca i posla čini vas svojom pozicijom u astrološkoj kući neprijatelja.Jupiter koji vlada vašom astrološkom kućom privatnog biznisa, doma i porodice,u vašem znaku donosi vam mogućnost unapređenja saradnje sa osobama koje rade u inostranstvu.Nemojte se previše nervirati zbog onoga što čujete o sebi.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Saturn koji vlada vašom astrološkom kućom privatnog biznisa, doma i porodice čini vas svojim tranzitom nespokojnim. Mars koji vlada vašom astrološkom kućom partnerskih odnosa i braka ali i astrološkom kućom novca i posla u Lavu donosi ponudu od prijatelja koji bi mogli da vam donesu poslovne ponude u vidu ideja za projekat koji bi vam se vrlo brzo isplatio.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Sa retrogradnim slabim Merkurom, planetom intelekta u ovom periodu,skloni ste da pravite greške kako na ličnom,tako i na poslovnom planu, posebno ako vam je podznak u Blizancima ili Devici.Bilo bi mudro kada biste se oslobodili nekih iracionalnih strahova.Trebalo bi da budete opušteni i da se ne nervirate zbog onoga što ne možete da promenite.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Napeto iščekujete vesti od osobe koja vam je draga ili od nekoga u koga imate povrenja. Ta osoba je najverovatnije okupirana sasvim drugim razmišljanjima,moguće je da ima previše posla da bi vam se često javljala. Poziv od Jarca od koga možete očekivati iskrenu podršku. Verujete u mogućnost nastavka saradnje sa jednim Lavom.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Vrlo ste ambiciozni kada su u pitanju neke nove ideje u vezi sa poslom ali nemojte još uvek krenuti u realizaciju istih, nije povoljan momenat.Ako ste okruženi lepim ženama,ma kog pola da ste,one na vas šire pozitivnu energiju i najverovanije dobro sarađujete.Dobijate pozive sa više strana, moguće i od osoba od kojih ste odavano digli ruke.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

U potpunosti ste okupirani razmišljanjima kako da nekoga nadmudrite da biste izdejstvovali za sebe neku bolju poziciju, bez obzira da li se radi o poslu ili karijeri. Trebalo bi da popustite u nečemu jednoj Vodoliji ili Ribi ili Ovnu. Ako vam se dopadne ideja o novom poslu, verovatno ćete biti prilično skeptični prema ponudama koje možete dobiti od nekog vatrenog znaka.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Poslovni odnosi nisu sjajni, naročito ako radite zajedno sa osobom koja vam je draga jer imate utisak da vam ona nameće svoju volju. Ako imate posla sa osobama koje su na viskom položaju, naći ćete lako zajednički jezik. Jedan Jarac ili Vodolija vam daju korisne savete u vezi sa rešavanjem konkretnih problema koji se odnose na vaš svakodnevni život.

Izvor: conopljanews.net

Pogledajte još