PONOVO LETI PERJE: Tamara brutalno pretila Staniji

Tamara i Stanija od početka Farme ne mogu očima da vide jedna drugu, međutim pre nekoliko dana pokušale su da sklope primirje i Đurićeva je bila ta koja je prva pružila "ruku pomirenja" Staniji i rekla da je više neće napadati. Ne lezi vraže, primirje nije dugo potrajalo i starlete su ponovo zaratile.

Stanija je izjavila da svi muškarci završe u Tamarinom krevetu, što je Tamaru toliko razljutilo da je obećala da će joj zagorčati život.

“Rade je odmah izbačen kada je ušao u moj krevet. Posle moje šut karte je završio kod Tamare u krevetu. Tamara ako misli da je bolja riba ako svaki muškarac završi u njenom krevetu, onda je prava riba”, rekla je Stanija.

“Stanija je kaparisala Miloša, htela je da se i sa Radetom da se češka, ali eto nije. Ona je štetočina, krpelj, a ja sa njima nemam šta da pričam. Ona je čudo prirode koja glumi majku Terezu, a fejk je krpica. Ona je na Farmi, njena kuća je štala, poljski klozet je njena svakodnevica. Otežaću joj svaki dan na Farmi. Krticu ću da šikaniram”, odbrusila je Đurićeva.

Pogledajte još