NEDELJNI HOROSKOP 21.9. - 27.9.: Devica će se konačno zaposliti, Vaga će biti neverna

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Posao - Početak sedmice biće odličan za otpočinjanje novog posla. Nove ideje, novi saradnici i nove mogućnosti inspirisaće vas da poslu pristupite sa mnogo entuzijazma.

Novac - Za novac ne brinite – redovna primanja će se uvećati, mnogo je onih koji treba nešto da vam plate, a imaćete i vanredne prihode u ovoj sedmici.

Ljubav – Ovo je odličan period za ljubav. Postoji nagoveštaj velike ljubavi i burne veze, najverovatnije preko posla. Ako ste rođeni krajem marta, nemojte biti uzdržani nego pokažite emocije.

Astro-savet – Budite pažljiviji, moguće su povrede.

BIK (22.4.- 21.5) TAURUS

Posao - Za vas počinje vrlo naporan period, naročito ako ste aprilski Bik. Rođeni u drugoj polovini maja mogu očekivati sjajne poslovne ponude, upravo onakve kakve su priželjkivali. Dobra saradnja sa Ovnovima, Strelčevima i Škorpijama od velikog je značaja.

Novac - Ne da nećete imati finansijskih problema nego možete očekivati uvećanje prihoda, i to posredstvom Vodolije i Škorpije, a ukoliko vam je potrebna pozajmica potražite je od Vage ili Ovna.

Ljubav – Tokom ove sedmice šteta je da sedite u kući, ili previše energije da trošite na posao. Do susreta, koji dugo čekate, najverovatnije će doći na nekom većem skupu ili proslavi. Moguća je veza sa osobom poznatom u javnosti.

Astro-savet – Ako budete patili od glavobolja, proverite krvni pritisak.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Posao - Ovo je period kada možete da lako rešite probleme. Previše ste se fizički trošili u poslednje vreme, što se odražava i na vašu psihu. Ne plašite se da li ćete uhvatiti tempo sa konkurencijom, malo je onih koji mogu da vam pariraju.

Novac - Dobar period za ulaganje novca u neke trajne vrednosti, posebno pod uticajem Ovna, Vage, Vodolije ili Strelca. Očekujte poveću sumu novca iz inostranstva.

Ljubav – Ako jedno od vas dvoje često putuje, obradovaćete se susretu i razgovaraćete o zajedničkom životu. Ukoliko ste slobodni, na putu u inostrastvo ili preko daljih rođaka, negde na nekom većem skupu, možda simpozijumu, možete sresti nekoga ko će vas oduševiti.

Astro-savet – Hranite se zdravije.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Posao - Omogućeno vam je da sklopite značajne poslovne kontakte, i to posredstvom prijatelja ili osoba koje se profesionalno bave marketingom. Imate mnogo ideja kako da unapredite postojeći posao, ili da započnete novi koji bi vam se brzo isplatio.

Novac – Iako ćete imati veće izdatke, to neće ugroziti vaš budžet. Ukoliko ste u braku, partneru predstoje dobici na koje nije računao, ali im se potajno nadao. Početkom perioda očekuju vas dobici u igrama na sreću.

Ljubav – Jedno nežno prijateljstvo sa osobom koja vam je oduvek bila veoma draga i sa kojom ste imali nedefinisan odnos, na granici ljubavnog, može prerasti u lepu ljubavnu priču. Ženske Rakove privlače mačo-tipovi muškaraca.

Astro-savet – Skloni ste povredama oštrim predmetima.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Posao - Imate velike planove u vezi sa karijerom, ali prvo morate da rešite mnogo nagomilanih problema o kojima ne želite čak ni da razmišljate. Osoba u znaku Blizanaca je spremna da u nečemu popusti, ili joj je to taktika. Nebitno, vama će preko te osobe krenuti nabolje. Dobar period za umetnike i sportiste.

Novac – Finansijska situacija počinje da se smiruje. Ukoliko ste muškarac, pored sebe imate partnerku koja voli da troši više nego što vaš budžet može da podnese.

Ljubav – Možete imati problema u ljubavnoj vezi sa dugogodišnjim partnerom, a ukoliko ste slobodni lako ćete se upustiti u vezu sa nekim koga ćete upoznati posredstom prijatelja.

Astro-savet – Čuvajte se povrede.

DEVICA (23.8. – 22.9.) VIRGO

Posao - Ono na šta ste dugo čekali, razrešenje situacije u kojoj niste znali na čemu ste, najzad će se dogoditi. Ovaj period omogućava vam da se bavite poslom u kojem ćete moći da se istaknete.

Novac - Predstoji vam novi honorarni posao ili uvećanje plate. Ako niste zaposleni, konačno ćete dobiti dobro plaćen posao. Očekuje vas i veoma lep poklon.

Ljubav – Ambiciozna osoba sa kojom se poznajete relativno kratko pozvaće vas na izlazak. Ne budite previše zahtevni u ljubavi nego sačekajte da vidite kako se situacija odvija. Sviđa vam se Jarac ili Vodolija.

Astro-savet – Nervna napetost zbog novih obaveza.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Posao - Neko koga poznajete ponudiće vam zajedničku saradnju, a očekuju vas i nova zaduženja na poslu. To bi moglo značiti početak nove, vrlo unosne saradnje. Ne budite malodušni ako Ribe bude pokušale da vam naprave scenu na poslu.

Novac - Možete imati neočekivane dobitke u igrama na sreću. Ukoliko se bavite umetnošću, očekujte prihode.

Ljubav – Vašem znaku nije lako jer morate da raščistite mnogo toga s partnerom koji vam stalno kontrira. Ukoliko vam se bude udvarao neko nepoznat, nećete misliti na partnera nego ćete poslušati svoje srce.

Astro-savet – Bavite se rekreacijom.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Posao - Moglo bi početi nova fazu u vašem poslovnom životu. Spremni ste da rizikujete i uložite novac u neku nekretninu. Mnogi se dive vašoj smelosti da radite s mnogo energičnosti i entuzijazma.

Novac - Neko će vam pomoći da dođete do novca koji vam je potreban da biste započeli novi posao, ili ćete zajedno s nekim napraviti dobru finansijsku transakciju.

Ljubav – Mnogi će vam se udvarati, ali vi ćete biti ljubomorni jer ste veoma sumnjičavi. Ako ste mladi i pri tom ženski predstavnik ovog znaka, veoma ste zaljubljeni u ambicioznu i veoma uspešnu osobu. Dobijate poziv za izlazak od Vodolije.

Astro-savet – Pazite se povrede u kući.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Posao - Rešeni ste da uspete, i to je vaša prednost u odnosu na konkurenciju i one s kojima sarađujete. Nije vam teško da radite do duboko u noć i imate dobre organizacione sposobnosti. Mladi priželjkuju posao koji bi im omogućio da putuju.

Novac - Možete imati dobitke preko rada u medijima ili u marketingu. Više honorarnih poslova doneće vam sasvim lepe prihode.

Ljubav – Ne možete da taktizirate, naprotiv, sve što mislite kažete partneru, a to mu se nimalo ne dopada. Moguća je nova veza ili poznanstvo, naročito ako ste novembarski Strelac. U svakom slučaju, reči su vaše najjače oružje, ali pazite – mogu se okrenuti protiv vas.

Astro-savet – Ako se bavite sportom, pazite da se ne povredite.

JARAC (22.1.- 20.1.) CAPRICORNUS

Posao - Žuri vam se da započnete novi posao, zbog čega ćete biti veliki entuzijasta, posebno po pitanju privatnog biznisa.

Novac - Finansijska situacija se znatno popravlja, pa ćete biti u situaciji da platite sve zaostale račune i troškove, pogotovo ako se bavite privatnim biznisom.

Ljubav – Vi ste ona jača strana u vezi. Partneru to može zasmetati, ali osim manjih primedbi i gunđanja, ništa značajno se neće dogoditi. Ako ste slobodni, predstoji poznanstvo sa jakom ličnošću.

Astro-savet – Posvetite se više sebi i svojoj kondiciji.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Posao - Imate razne ideje u vezi sa novim poslom u koji biste uložili izvesna sredstva i vrlo brzo možete ostvariti dobit. Neko će od vas očekivati da ga uključite u taj posao, ali poverenje možete imati samo u veoma bliske osobe, najverovatnije članove porodice.

Novac - Nije loša situacija, naprotiv, možete imati ne samo dobitke nego ćete pronaći novi, značajniji izvor prihoda, najverovatnije nekog sponzora.

Ljubav – Pod velikim ste uticajem partnera, a ukoliko ste slobodni, ovo je sjajan period za svaku vrstu poznanstva. Dopašće vam se osoba koja je samo prividno slična vama, a u stvari je mnogo jača ličnost i mnogo zahtevnija nego što to trenutno izgleda.

Astro-savet – Manji pad imuniteta.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Posao - Ulazite u fazu pojačane aktivnosti sa mnogo entuzijazma, jer počinju pozitivne promene na poslu. Ne budite impulsivni nego se strpite i sačekajte da vidite kako će se odvijati situacija. Podržavaju vas Jarac, Škorpija, Vaga i Ovan.

Novac – Predstoje vam mnogobrojni dobici, moguće od privatnog biznisa, trgovine i sporta. Novac trošite nemilice.

Ljubav – Posle perioda romantičnog viđanja u tajnosti ili maštanja o nekome, krećete u akciju. Moguća je vrlo burna i strastvena veza sa osobom koja vam je po mnogo čemu slična. Ukoliko ste žena, pazite da ne budete previše napadni, a ako ste mušakarac bićete opčinjeni novom partnerkom.

Astro-savet – Više se družite, očekuju vas lepa poznanstva.

Izvor: conopljanews.net

Pogledajte još